Dacă ai prins și tu microbul jocurilor de noroc, în mod cert vrei să afli mai multe informații care îți pot fi utile în acest domeniu. Dincolo de strategiile sau diferitele moduri de abordare, este important să cunoști și aspecte care țin de planul tehnic sau financiar. Jocurile de noroc sunt pe bani și întotdeauna există două posibilități: să câștigi sau să pierzi. Chiar dacă ai o perioadă bună sau nu retragi câștigurile, la un moment dat tot trebuie să depui bani în cont. Cu cât faci mai ușor și mai rapid tranzacția, cu atât mai bine. De aceea, ți-am pregătit o listă cu 10 metode de a depune online bani pentru jocuri de noroc.

1.Card de credit sau debit

Cardurile bancare sunt cele mai populare mijloace de depunere a banilor în conturile deschise la cazinouri online. Plata cu Visa sau Mastercard este acceptată de toate site-urile de jocuri de noroc și se face instantaneu. Astfel, poți începe imediat sesiunea de joc. Limita de depunere diferă de la un operator la altul și, de obicei, nu se percepe niciun comision. 

2. Transfer bancar

Transferul bancar este una dintre cele mai vechi metode de a depune bani în contul unui cazino, dar a revenit în actualitate odată cu apariția aplicațiilor de banking. Transferul bancar permite depunerea de sume mai mari și reduce riscul de fraudă. Trebuie să știi însă că banii nu ajung imediat în cont, ci după 1-10 zile de la efectuarea operațiunii. De asemenea, banca solicită un comision din suma tranzacționată.

3. Skrill

Skrill este un portofel virtual care îți permite să creezi, păstrezi și transferi bani într-un mod sigur. Majoritatea cazinourilor românești acceptă această metodă de plată. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont online și să-i asociezi contul bancar. Banii ajung imediat în cont, iar depunerile minime variază în funcție de cazino.

4. Neteller

Neteller este un alt portofel electronic prin intermediul căruia poți face depuneri imediate. Neteller se poate încărca și cu bitcoin, dar ai grijă că este posibil să ți se solicite un comision și pentru conversia valutară, în afară de cel solicitat la fiecare tranzacție.

5. Paysafecard

Cardul preplătit paysafeguard funcționează asemenea unei cartele de reîncărcare telefonică. Plătești o sumă în schimbul unui card și primești un cod de 16 cifre pe care îl înscrii pe site-ul cazinoului. Nu plătești niciun comision și primești banii imediat în cont. Principalul avantaj al acestei metode de depunere este că datele tale bancare nu ajung la terți, astfel că nu riști nimic din punct de vedere al securității. 

6. Trustly

Cele mai citite articole

Trustly este o aplicație securizată de transfer monetar care are parteneriate cu multe bănci europene. Aceasta funcționează asemenea unei aplicații de banking și nu solicită deschiderea unui cont, ci doar datele de logare necesare și la homebanking. La fel ca în cazul transferului bancar, banii nu ajung imediat în cont.

7. Smith & Smith

O altă metodă simplă de a transfera bani în contul de cazino online este prin intermediul agențiilor Smith & Smith. Nu ai nevoie de un cont bancar sau card, ci doar să depui banii destinați gamblingului la sediul unei agenții.

8. Top Pay

Top Pay este un serviciu de depunere și retragere a banilor destinați jocurilor de noroc, care are parteneriate cu numeroase cazinouri online din România. Trebuie doar să găsești o agenție sau locație parteneră și să efectuezi tranzacția cu ajutorul telefonului mobil. Operațiunea nu durează mai mult de câteva minute. 

9. Webmoney

Acest serviciu funcționează similar celorlalte portofele electronice, dar necesită mai multe proceduri de verificare. Totuși, nu sunt multe cazinouri care acceptă această metodă de depunere.

10. Click and Buy

Click and Buy este tot un portofel electronic, doar că necesită un cont special pe site-ul lor. În schimb, tranzacțiile sunt foarte sigure și la depunerea banilor în contul de cazino nu ai nevoie de introducerea unor informații suplimentare.

Dacă vrei să joci la cazinouri online cu jocuri de noroc, poți depune bani cu ajutorul metodelor de mai sus. Stabilește un buget fix pentru gambling, care să nu-ți afecteze celelalte activități și nevoi, și joacă responsabil.

Cele mai citite articole