Bucureștiul nu doar încântă cu istoria și cultura sa bogată, ci oferă și o gamă variată de atracții pentru copii. De la parcuri de distracții în aer liber, până la muzee interactiv-educative, cei mici pot descoperi magia Bucureștiului prin aventură și explorare.

Dacă sunteți în căutarea unor locuri interesante de vizitat împreună cu copiii în București, iată 4 atracții captivante pe care vi le recomandăm:

Reptiland – comoara ascunsă din inima Bucureștiului 

În inima Bucureștiului, iubitorii de natură pot descoperi o comoară ascunsă: Reptiland. Acest spațiu excepțional aduce o parte din jungla Amazoniană în mijlocul orașului, oferind o experiență unică de explorare a lumii fascinante a reptilelor și plantelor exotice.

Reptiland București impresionează cu terarii de mari dimensiuni, gândite să reproducă habitatul natural al reptilelor. Fiecare terariu este meticulos creat pentru a oferi condiții optime de viață pentru aceste creaturi uimitoare.

Când pășești în Reptiland, ai senzația unică de a te afla în mijlocul junglei Amazoniene. Plantele exotice și vegetația reușesc să creeze o atmosferă bogată și vibrantă. Cu peste 40 de specii de reptile, Reptiland București este un adevărat paradis pentru iubitorii de animale și pasionații de natură. 

Pe lângă fascinația de a vedea aceste creaturi impresionante, Reptiland oferă o experiență educativă memorabilă pentru cei mici. Copiii pot participa la cursuri unice, unde, îndrumați de designeri florali talentați, dar și de profesori de biologie pasionați, pot învăța cum să construiască un terariu și cum să aibă grijă de animalele de companie (Câini, Pisici, Reptile, Hamsteri, Iepuri, Broscuțe, Pești). Cursurile se axează pe principiul „learning by doing” sau „a învăța prin practică”. Copiii învață eficient, rețin informațiile mai bine atunci când sunt implicați activ în activități practice sau în rezolvarea de probleme concrete, în loc să fie receptori pasivi de informații teoretice.

Reptiland București este mai mult decât o simplă atracție pentru copii, este un portal către inima unei părți dintre cele mai  fascinante regiuni ale lumii, chiar în mijlocul Bucureștiului. Este locul unde natura își dezvăluie splendoarea și complexitatea. 

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, sector 1 (vis-a-vis de parcarea Romexpo)

Program: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00 | Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 20:00.

Dinopark București

C:\Users\Belatrix\Desktop\Articole Reptiland\Dino Park.jpg

Situat în Șoseaua Pavel D. Kiseleff, nr. 2, în gradina muzeului de geologie, Dino Park este o atracție populară din București. Aici, familiile cu copii pot petrece câteva ore fascinante în compania dinozaurilor acționați mecanic. 

Parcul se întinde pe o suprafață mare și este împărțit în mai multe zone, fiecare cu propriile sale atracții. 

Dino Park este o expoziție științifico-educațională, în aer liber, cu peste 40 de exponate ce pot fi admirate, atinse și pozate. 

Cele mai citite articole

Copiii pot afla lucruri noi despre dinozauri și chiar pot călări anumite exponate pentru câteva minute.

Program zilnic: 10:00 – 20:00.

Edenland Park

C:\Users\Belatrix\Desktop\Articole Reptiland\Edenland.jpg

Aflat la doar 20 de minute distanță de București, pe Str. Cantonului nr. 12, în Balotești, Edenland Park este destinația ideală pentru aventură, relaxare și distracție. 

De la o plimbări cu bicicleta, până la echitație, trasee în copaci, tir cu arcul sau paintball, Edenland Park oferă o multitudine de activități potrivite ieșirilor în familie.

Copiii de toate vârstele se pot delecta în spații de joacă special amenajate, în mijlocul pădurii, dotate cu leagăne, tobogane, trambuline și insule de nisip.

Program zilnic: 10:00 – 18:30.

Puzzle Rooms

C:\Users\Belatrix\Desktop\Articole Reptiland\Escape Room Bucuresti.jpg

Cauți o aventură antrenantă? Puzzle Rooms este destinația ideală pentru familia ta. Puteți petrece împreună momente de neuitat căutând indicii, rezolvând puzzle-uri, găsind chei și coduri care deschid seifuri și dulapuri secrete. Toate pentru a reuși să evadați din cameră, în maxim 60 de minute.

Fiecare cameră Puzzle Rooms este gândită cu atenție și creată pentru a oferi o experiență captivantă și plină de provocări.

Puzzle Rooms nu este doar o simplă activitate de agrement, ci și o oportunitate excelentă de a consolida legăturile dintre membrii familiei și de a crea amintiri de neprețuit împreună.

Puzzle Rooms este situat în Str. Grigore Cobălcescu, nr 36 parter, sector 1, București. 

Program: Luni – Vineri: 18:00 – 22:00 | Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 22:00.

Sunt multe atracții pentru copii in București, iar acestea sunt câteva dintre cele care merită vizitate. Distracție plăcută!

Cele mai citite articole