Indiferent de motivul pentru care este pierdut unul sau mai multi dinti naturali, cea mai buna solutie este reprezentata de montarea unui implant dentar. Stomatologii cu experienta stiu cel mai bine cum se monteaza un astfel de implant si care sunt beneficiile pe care o astfel de operatie le ofera pe termen lung.

Tehnologie moderna

Implanturile dentare care sunt executate in clinicile stomatologice sunt facute cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, asa cum este si tehnica PRGF, dar si cu foarte mare precizie si rabdare specifice medicilor specialisti care au studiat intens un anumit domeniu. Persoanele care se confrunta cu efectele caderii dintilor, cu cariile si cu alte afectiuni care impiedica recuperarea dintelui, pot sa apeleze oricand la implant dentar acesta nefiind doar o simpla alternativa ci si cea mai potrivita atunci cand este analizata latura stetica. Este important ca fiecare pacient sa actioneze la timp pentru propria sanatate.

Sanatate pe termen lung

Implantul dentar nu este doar o solutie pe termen scurt ci ofera siguranta unei dentarui sanatoase pe termen lung. De asemenea cu ajutorul unui iimplant dentar se obtine si o imbunatatire imediata a vorbirii si masticatiei. Structurile din titan, bontul protetic si coroanele sunt biocompatbiile si astfel nu vor aparea reactii adverse in organism si nici respingerea implantului. Dupa interventie, persoana in cauza isi poate relua toate obiceiurile zilnice si va recapata increderea in zambetul impecabil.

Cele mai citite articole

Este stopata atrofia osoasa

Implanturile sunt cele care limiteaza pierderea masei osoase. Lipsa dintilor este cea care determina deteriorarea treptata a osului, un proces care va incepe chiar din primul an in locul in care osul nu este stimulat de dinti. In timp aceasta problema se agraveaza iar implanturile dentare au rolul de a mentine sanatatea gingiei si osului, avand un rol foarte important in combaterea deformarii gurii sau intregii fete. Cu ajutorul implanturilor dentare este prevenita si imbatranirea prematura.

Protejarea intregii danturi cu implanturi dentare

Cu ajutorul implanturilor dentare dintii vor fi protejat deoarece implanturile asigura de asemenea si sustinerea necesara pentru dintii din vecinatatea celui pierdut. In lipsa unui dinte, apare degradarea treptata a osului si a gingiei. Prin urmare toti dintii au de suferit si pot deveni instabili iar situatia aceasta poate genera afectiuni complexe. Primul si cel mai important avantaj al unui implant dentar este ca poate preveni toate sursele de disconfort. 

Interventia nu este dureroasa

Interventia pentru a realiza implanturilor se face sub anestezie si nu implica durere. Uneori o astfel de interventie poate fi chiar mai simpla decat extractiile dentare si intregul proces de vindecare se va face in cateva luni pentru ca specialistul sa fie asigurat de faptul ca totul decurge conform planului de tratament si ca implantul s-a integrat corespunzator in os.

Cele mai citite articole