Aplicarea extensiilor de gene este una dintre cele mai populare proceduri de înfrumusețare în rândul celor care își doresc o privire bine definită. Pentru a obține rezultate impecabile și de durată, cu un risc minim de reacții adverse, adezivul folosit în proces trebuie să fie hipoalergenic și de înaltă calitate. Fie că ești un lash artist în devenire sau vrei să-ți înfrumusețezi privirea în acest fel, te invităm să descoperi cinci tipuri de adezivi hipoalergenici care asigură un aspect natural și atrăgător!

1. Adeziv de tip medical grade

Atunci când vine vorba de adezivii pentru extensii de gene, formulele de tip medical grade sunt printre cele mai sigure opțiuni. Mulți tehnicieni folosesc aceste produse în saloanele de înfrumusețare datorită calității superioare și a siguranței oferite. Acest tip de adeziv hipoalergenic și non-iritant este creat special pentru a fi utilizat în apropierea ochilor și este ideal pentru persoanele cu o piele sensibilă și alergii frecvente. Totodată, o formulă medical-grade de calitate asigură și o aderență puternică, astfel încât extensiile de gene să reziste o perioadă îndelungată fără să se desprindă.

2. Adeziv cu uscare rapidă

Adezivul hipoalergenic cu uscare rapidă este ideal pentru tehnicienii experimentați care preferă un ritm de lucru alert, dar totodată vor să ofere siguranță clientelor. Acest adeziv se usucă în câteva secunde după aplicare, ceea ce permite o aplicare precisă și rapidă a extensiilor de gene. Cu toate acestea, din cauza timpului redus de uscare, un astfel de produs necesită o îndemânare mai mare pentru a evita lipirea neuniformă a genelor.

3. Adeziv negru

Cele mai citite articole

Adezivul hipoalergenic negru este preferat de mulți clienți și experți în domeniu, deoarece combină perfect utilizarea în siguranță cu un aspect plăcut din punct de vedere estetic. După uscare, acest tip de adeziv se integrează perfect printre genele naturale și creează un look uniform, cu gene mai lungi și mai dese. Datorită proprietăților sale, acest adeziv este potrivit pentru persoanele care au gene naturale mai închise la culoare.

4. Adeziv incolor

Adezivul hipoalergenic incolor este ideal pentru cei cu pielea sensibilă și gene mai deschise la culoare, deoarece nu va fi vizibil după aplicare. De asemenea, acest tip de adeziv poate și folosit cu succes în cazul extensiilor colorate, pentru că va crea o zonă de tranziție impecabilă. Asemenea altor formule, un adeziv incolor de calitate va asigura o aderență puternică, dacă este aplicat conform recomandărilor.

5. Adeziv all-season

Adezivul hipoalergenic all-season este conceput pentru a rezista în diferite condiții de vreme și umiditate. Dacă locuiești în zone cu schimbări frecvente ale vremii sau cu niveluri fluctuante de umiditate și, totodată, vrei să reduci riscul unor reacții adverse, această variantă este ideală pentru tine. Atât iarna cât și vara, adezivul all-season îți va oferi o privire fermecătoare care durează.

Așa cum ai aflat, adezivul potrivit pentru extensiile de gene trebuie ales cu grijă pentru o siguranță optimă și rezultate finale reușite. Ține cont de cele cinci tipuri de adeziv pe care ți le-am prezentat, iar dacă ai nevoie de mai multe sfaturi și informații, discută cu un specialist de încredere în domeniul extensiilor de gene. Cu o atenție sporită și produse de calitate, vei reuși să obții look-ul mult dorit!

Cele mai citite articole