De cand primul iPhone a fost introdus in 2007, nenumarate smartphone-uri de la numerosi producatori au aparut pe piata. Deoarece multi utilizatori isi inlocuiesc in mod regulat dispozitivele, exista, in consecinta, multe telefoane mobile reconditionate in stare tehnica excelenta pentru utilizare. 

Le poti cumpara la preturi rezonabile din magazinul online Klap. Exista mai multe argumente pentru a alege un telefon mobil reconditionat fata de un telefon mobil nou din magazin.

Economisesti bani atunci cand cumperi telefoane mobile de la Klap

Cel mai important argument pentru dorinta de a cumpara un telefon mobil folosit este potentialul mare de economii. Pentru ca noile smartphone-uri inlocuiesc modelele anterioare foarte repede, pretul lor scade apoi brusc, desi dispozitivele care au un an sau doi ani sunt adesea inca in prim plan din punct de vedere tehnic. 

Cu toate acestea, producatorii difera considerabil in ceea ce priveste preturile. iPhone-urile Apple in special au o baza de fani loiali, asa ca preturile lor ridicate raman relativ stabile. Din acest motiv, merita sa cumperi un iPhone Apple reconditionat la preturi foarte rezonabile, mai ales pe klap.ro. 

La cele mai raspandite smartphone-uri Android, pretul scade putin mai mult dupa data lansarii. Smartphone-urile folosite urmeaza aceasta tendinta si sunt mult mai ieftine la klap.ro. Fostele modele de top de la producatori precum Samsung, Huawei sau Sony sunt adesea semnificativ mai ieftine dupa doar cativa ani. 

Cu toate acestea, nu trebuie sa faci compromisuri cu privire la functionalitatea si caracteristicile telefoanelor mobile. Prin urmare, cumparand un telefon Samsung reconditionat, poti economisi multi bani.

Cumparand telefoane mobile reconditionate, actionezi sustenabil

Cele mai citite articole

Pe langa avantajele financiare, aspectele de mediu joaca, de asemenea, un rol pentru tot mai multi cumparatori. De exemplu, daca cumperi si utilizezi telefoane mobile Huawei folosite, dar reconditionate, acest lucru economiseste resurse pe termen lung. 

Pentru ca astfel, un nou telefon mobil trebuie sa fie produs mai putin. Productia unui telefon mobil devoreaza numeroase resurse, a caror degradare dauneaza naturii, asa numitele metale rare. Acestea sunt metale precum cobaltul sau tantalul care sunt importante pentru electronicele telefoanelor mobile. 

La klap.ro poti fi sigur ca telefoanele mobile din oferta vor avea o durata mare de viata. In acest fel, smartphone-urile dezafectate capata o a doua viata. Acest lucru nu se aplica doar telefoanelor mobile, deoarece de la klap.ro poti cumpara electronice reconditionate din multe categorii, precum laptopuri, tablete si accesorii.

Calitate testata si revizuita

Toate telefoanele mobile reconditionate pe care le gasesti la klap.ro sunt supuse unei proceduri complexe de testare. Toate telefoanele mobile sunt testate, curatate si revizuite in laboratorul de teste. 

Pe langa software-ul care functioneaza, se acorda o atentie deosebita defectelor optice, cum ar fi zgarieturile sau crapaturile in afisaj si carcasa. Poti alege telefoanele mobile individual, in functie de preferintele tale vizuale. Telefoanele mobile folosite sunt foarte la moda. 

Din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru un smartphone reconditionat direct de la klap.ro. Smartphone-ul a fost perfectionat ca un computer mobil de buzunar si in prezent face pasi de dezvoltare tehnica ceva mai mici. 

Daca nu pretuiesti 5G, o camera tripla sau un afisaj pliabil, poti obtine un adevarat chilipir cu un telefon de top tratat cu atentie, complet revizuit din anul precedent.

Cele mai citite articole