Într-o eră caracterizată de progresul tehnologic rapid și schimbările continue, domeniul financiar nu face excepție. În acest peisaj în continuă schimbare, adaptarea și inovația devin elemente esențiale pentru a oferi servicii financiare de calitate care să răspundă nevoilor clienților. 

O transformare semnificativă a avut loc în ceea ce privește serviciile de amanetare, datorită digitalizării proceselor și dezvoltării aplicațiilor moderne. Cu o viziune orientată către viitor, agenția TEZAUR a dezvoltat aplicația TEZAUR Online, care redefinește complet modul în care clienții interacționează cu serviciile de amanet

Această aplicație aduce o combinație de eficiență, accesibilitate și siguranță în procesul de amanetare, asigurând că experiența utilizatorului este întotdeauna la cel mai înalt standard.

Experiență de amanetare simplificată cu aplicația TEZAUR Online

Aplicația TEZAUR Online reprezintă un pas semnificativ în direcția simplificării și eficientizării serviciilor de amanetare. Clienții pot gestiona toate aspectele legate de amanetarea lor direct din aplicație, asigurându-și că au controlul asupra bunurilor lor prețioase și a resurselor financiare. 

Din aplicație, clienții pot:

  • Accesa Serviciul Amanet de Acasă;
  • Realiza plata comisionului datorat la zi;
  • Solicita suplimentarea împrumutului (suplimentarea implică prelungirea automată a contractului);
  • Achita parțial sau total împrumutul etc.

Cele mai citite articole

Această aplicație aduce un nivel de comoditate și eficiență în amanetare, adaptându-se perfect la ritmul de viață modern. În plus, este partenerul ideal pentru cei care apreciază controlul asupra bunurilor lor prețioase și doresc să economisească timp și efort în procesul de amanetare.

Accesează linia de credit și primește banii în contul tău cu TEZAUR Online

Cu aplicația TEZAUR Online, procesul de accesare a liniei de credit este simplificat pentru a economisi timp și efort. Poți solicita un împrumut direct din aplicație prin serviciul amanet de acasă, iar evaluarea valorii aurului se face într-un mod eficient. 

Poți solicita ridicarea de către curier a garanțiilor din aur (fără cost și cu asigurare plătită de TEZAUR) iar în urma aprobării ofertei, vei primi banii direct în contul bancar. În situația achitării contractelor trimise prin amanet de acasă, vei primi garanțiile înapoi tot prin curier.

Important de menționat este faptul că aplicația TEZAUR Online respectă cele mai înalte standarde de securitate și protecție a datelor. Datele tale personale și financiare sunt protejate, iar tranzacțiile sunt securizate pentru a-ți oferi liniștea necesară.

Cu aplicația TEZAUR Online, poți avea încredere că ai mereu la îndemână resursele financiare de care ai nevoie, pentru a face față cu încredere oricărei situații financiare urgente.

Cele mai citite articole