Marirea buzelor este unul dintre cele mai populare tratamente oferite de clinicile de medicina estetica din intreaga lume. La ce merita sa fii atenta inainte de a lua o decizie in acest sens? Care preparat pentru marirea buzelor este cel mai bun? Este periculos acidul hialuronic in buze? Iata ce vor sa afle amatoarele de asemenea proceduri de infrumusetare.

Ce trebuie sa cauti inainte de a alege o procedura de augmentare buze?

Injectarea de acid hialuronic buze este preferata de multe femei deoarece este confera un aspect rejuvenat si marit buzelor.

Dar trebuie sa tii seama de mai multe lucruri, nu doar de acela de a cauta pe lista clinicilor estetice pana vei gasi pentru o interventie de marire buze cu acid hialuronic buze preț cat mai redus cu putinta.

In primul rand, ar trebui sa iei in considerare alegerea atenta a medicului estetician care va efectua procedura de marire buze

In timpul unei consultatii prealabile, merita sa iti faci cunoscute asteptarile si, daca este posibil, sa vizionezi inainte si diverse fotografii, puse la indemana ta de catre specialistul ales, pentru a evalua in cunostinta de cauza efectele pe care interventia de marire buze le va avea in ceea ce te priveste.

De asemenea, trebuie luat in considerare si faptul ca medicul responsabil nu va intreprinde neaparat procedura la o persoana care are niste asteptari nerealiste din punct de vedere estetic. Nu vei avea buze frumoase si pline in cinci minute. In plus, inainte de procedura, medicul trebuie sa discute cu tine detaliat, pentru a exclude orice contraindicatii referitoare la administrarea prin injectare de acid hialuronic.

De asemenea, merita sa te gandesti la ce te intereseaza cel mai mult  sa obtii la final: o augmentare buze sau mai degraba compensarea asimetriei acestora? Sau poate vrei ca ele sa devina mai hidratate si mai putin ridate! 

Rezumand, inainte de a lua o decizie cu privire la procedura de marire a buzelor in sine, ar trebui ca sa te gandesti care iti sunt dorintele, la ce vrei sa obtii. Odata ce acest pas este facut, verifica cu atentie clinica si specialistul pe mana caruia te dai.

Acidul hialuronic reticulat poate fi administrat printr-o varietate de tehnici. Tehnica este selectata in functie de efectele scontate. Metodele de injectare ale acidului hialuronic sunt multiple si depind de alegerea chirurgului estetician. Pentru rezultate optime, aceste tehnici pot fi combinate intre ele.

Cele mai citite articole

Acidul hialuronic este inofensiv cand se foloseste pentru marirea buzelor?

Acidul hialuronic este prezent in mod natural in organism. El are capacitatea de a lega moleculele de apa in derm si nu este periculos pentru organism. Tratamentul cu utilizarea unui preparat pe baza de acid hialuronic, efectuat de un medic estetician cu experienta, este din acest motiv foarte sigur. Efectele tratamentului de augmentare buze dureaza de la 6 la 12 luni minim. In acest timp, organismul metabolizeaza treptat produsul datorita enzimei hialuronidazice.

Care preparat cu acid hialuronic este cel mai bun pentru buze?

Din nou, totul depinde de ce efect dorim sa obtinem. Cu cat acidul este mai reticulat, cu atat efectul maririi buzelor este mai durabil si mai vizibil. Cu cat este mai putin reticulat, cu atat este mai delicat, dar si mai putin durabil. Exista multe preparate cu acid hialuronic de la marci renumite disponibile pe piata. Merita sa il intrebi pe doctor cu ce produs (brand) lucreaza si de ce. 

Prefera mai degraba un specialist care lucreaza cu produse de marca care sunt pe piata de ani de zile si care au toate studiile clinice relevante. Acestea sunt preparate testate corespunzator, lucru ce garanteaza astfel calitatea substantei ce se injecteaza in buze. Din pacate, exista si pe piata romaneasca produse neoriginale, de calitate scazuta si pret la fel de scazut. Stai cat mai departe de ele!

Augmentarea buzelor doare?

Tratamentul este aparent inconfortabil deoarece, indiferent de tipul de preparat utilizat, poti simti temporar raspandirea neplacuta a substantei injectate dupa administrarea acesteia. Din aceasta cauza medicul estetician procedeaza la anestezierea zonei unde va actiona cu un unguent special. Mai mult decat atat, pentru a minimiza disconfortul, specialistii folosesc din ce in ce mai des o canula speciala care traumatizeaza tesuturile mai putin decat un ac conventional.

Injectiile cu acid hialuronic pentru augmentarea buzelor pot fi indicate pentru persoanele care au:

  • volumul buzelor slab definit, nu exista o forma clara a acestora;
  • exista asimetrii sau o forma neregulata a buzelor, foarte inestetica;
  • au aparut defecte la buze generate de varsta (tesuturi lasate, aparitia ridurilor).

Intra pe clinicaestet.ro pentru detalii si programari referitoare la augmentarea buzelor!

Poti solicita o programre la Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie estetica la clinica estetica Bucuresti Zone Medical Estet!

Cele mai citite articole