De ziua lui ti-ai propus sa il impresionezi cu ceva nou, ceva care sa ii fie util si sa il ajute sa se relaxeze, sa se distreze, sa petreaca mai mult timp afara. Bicicleta e banala, trotineta electrica deja are, ce ai putea sa ii cumperi? E posibil sa fi vazut la copii si tineri o platforma cu doua roti laterale care merge singura. Acesta e un hoverboard, adica un transportator inteligent care se bazeaza pe senzori de miscare si pe giroscop, micro-controller pentru a se deplasa in directia dorita.

Spre deosebire de o bicicleta, unde trebuie sa depui efort ca sa te deplasezi din punctul A in punctul B, cu un hoverboard de la Monkey Board ai ajuns la destinatia dorita in cel mai scurt timp fara sa transpiri, fara sa depui efort prea mare.

Cu un hoverboard de calitate comercializat si de Monkey Board ai conectare prin bluetooth, baterie regenerabila in timp ce te deplasezi, atingi si 10-20 km/h, iar iluminarea cu LED te ajuta sa te feresti de orice pericole.

Cele mai citite articole

Designul deosebit si cele doua viteze prezente, motoarele puternice, durata mare de viata a bateriei din interior, inclinatia la 45 de grade si incarcarea rapida, completa, in 120 de minute, toate vor garanta o experienta perfecta pentru el. Rezistenta la apa si protectia impotriva prafului il vor ajuta sa utilizeze un hoverboard oriunde, in orice mediu.

Pentru hoverboard si mai sigur poti sa ii cumperi si Hoverkart cu maner sau cu scaun, un accesoriu must have pentru orice pasionat de miscare rapida in aer liber.

Cat timp folosesti un Hoverkart esti relaxat, te deplasezi in siguranta, clema speciala de prindere asigura o manevrare simpla a ambelor produse. Isi poate pune si scaunul preferat atasat de noul sau gadget si poate avea parte de experienta placute in aer liber.

Un hoverboard este cadoul potrivit pentru el, indiferent de varsta, il va aprecia si se va bucura de el, il va putea folosi pe termen lung si nu se va satura niciodata sa il testeze in orice context.

Cele mai citite articole