Sărbătorile pascale reprezintă un motiv de bucurie pentru toți copiii care așteaptă cu nerăbdare să vadă ce cadouri aduce Iepurașul. Dacă ești pe ultima sută de metri cu pregătirile de Paște și încă nu ai cumpărat un cadou pentru cel mic, avem noi câteva idei inedite pentru tine:

Multă ciocolată – ouă de ciocolată, figurine de Paște

Cine nu iubește ciocolata? Unul dintre cele mai populare cadouri de Paste pentru copii este coșulețul cu ouă de ciocolată și figurine reprezentative, mai exact iepurași. Dacă vrei să faci acest cadou mult mai interesant pentru cei mici, poți organiza o vânătoare de ouă în curte și să ascunzi și câteva delicii de ciocolată printre ouăle colorate de Paște. Este o tradiție ce își are originile în SUA, dar care a început să fie preluată în ultimul timp de multe țări europene, printre care și România. 

Cursuri pentru dezvoltarea anumitor pasiuni

Cele mai citite articole

Pe lângă ouăle și figurinele de ciocolată, mai poți oferi cadou unui copil cu o vârstă mai mare și un curs care îl va ajuta să își dezvolte anumite pasiuni și implicit, încrederea în sine. Există cursuri de pictură, teatru, dans, înot, echitație sau chiar escaladă. Unele dintre ele îi ajută pe copii să își aprecieze propriile calități și talente, iar acest lucru duce la o creștere a stimei de sine, altele îi învață cum să își gestioneze mai bine emoțiile, cum să comunice eficient sau cum să își stabilească obiective realiste. Sunt cadouri de copii inedite, cu o contribuție majoră în dezvoltarea lor, care pot fi oferite atât în preajma sărbătorilor pascale, cât și cu alte ocazii ce merită sărbătorite. 

Vizită la o fermă de animale

Tot din categoria cadourilor originale de care cei mici se bucură fac parte și experiențele care se transformă în amintiri frumoase de familie. Te-ai gândit să îl duci pe cel mic în vizită la o fermă de animale? O zi petrecută într-un cadru natural, hrănind animalele, le oferă copiilor oportunitatea unică de a învăța despre animale și habitatul lor. Pentru mulți copii, o vizită la o fermă de animale poate fi o modalitate minunată de a se relaxa și de a se distra în aer liber. Aici își pot consuma energia, se pot juca cu animalele și se pot bucura de natura înconjurătoare. În plus, faptul că poate experimenta toate aceste lucruri alături de părinții săi este cel mai bun cadou pentru orice copil.

Te-ai gândit ce îi vei oferi cadou copilului tău cu ocazia sărbătorilor de Paște?

Cele mai citite articole