Pe lângă păstrarea mărfurilor dumneavoastră în echipamente răcoroase și afișarea lor într-o manieră atractivă, următorul beneficiu al echipamentelor comerciale cu uși de sticlă este designul și stilul lor, pentru că acestea au capacitatea să atragă clienții să privească în interior la ceea ce se vinde. Foarte populare au devenit din acest punct de vedere în ultima vreme modernele camere vitrate.

Ce trebuie să știi despre camerele vitrate?

Camera vitrată frigorifică ar trebui să reflecte perspectiva generală a afacerii tale. Aceasta poate părea o sarcină descurajantă pentru unele companii, dar pe măsură ce lucrează cu unele dintre cele mai mari mărci din industrie, vor avea întotdeauna în stoc mărfuri atractive de pus în camera comercială vitrată.

Un alt avantaj al camerelor vitrine frigorifice este că ele pot veni în toate dimensiunile, fiind astfel capabile să încapă în orice spațiu comercial: de la o cafenea mică, care are puțin spațiu pe podea, la un magazin mare sau un supermarket cu foarte mult spațiu de manevră. 

Din acest motiv, în calitate de antreprenor vei putea cu ușurință să achiziționezi un astfel de echipament frigorific care se potrivește cel mai bine cu aspectul și designul unității tale, indiferent de nevoile specifice ale afacerii tale.

Cum poți să-ți organizezi corect camera vitrată comercială?

Când umpli un astfel de echipament frigorific comercial acordă o atenție deosebită locului exact în care îți plasezi produsele.

De ce? Deoarece asigurarea unei camere vitrate bine organizate este adesea prezentată ca un punct de atracție pentru produse premium, din toate punctele de vedere. Și tocmai de aceea, în cele din urmă va avea ca rezultat mai multe vânzări!

Din experiența acumulată în branșă s-a observat cu putere faptul că acele companii care petrec puțin timp în plus pentru aranjarea produselor lor în camere frigorifice vitrate cu un design plăcut sunt răsplătite cu niște creșteri aproape instantanee ale vânzărilor. 

Nu umple în exces camera vitrată frigorifică

Câte mărfuri ar trebui să păstrezi în echipamentul tău comercial? O cameră vitrată cu aspect de goliciune poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Poate arăta că produsele tale sunt populare, dar evidențiază și faptul că nu reușești să faci ritmic o reaprovizionare pentru și mai multe vânzări.

Cele mai citite articole

Cu toate acestea, niciun echipament comercial încărcat până la refuz nu este bun. Acesta arată că produsele tale poate că nu sunt atât de atrăgătoare pentru clienți pe cât și-ar dori, dacă sunt puse de-a valma, nu etalate ca niște premii. Plus că o asemenea aglomerare poate conduce și la deteriorarea stării produselor, deoarece stau acolo prea mult timp.

Un aspect dezordonat al camerei vitrate nu de puține ori are ca rezultat adesea produse uitate, care pot depăși termenul de valabilitate, devenind un pericol pentru clienți, deoarece nu mai sunt apte pentru consumul uman.

Dezordinea poate avea ca rezultat, de asemenea, că sistemul frigorific să funcționeze mai greu decât ar trebui, ceea ce ar putea conduce la defecțiuni care necesită reparații.

Două treimi plin este, în mod normal, raportul ideal de care trebuie să se țină seama atunci când umpli un astfel de echipament frigorific.

Asigură-te că ai etichetarea corectă a produselor!

În calitate de client, ai dorit vreodată să vezi prețul unui articol, dar nu ai găsit nicăieri eticheta corespunzătoare? Frustrant, nu? Nu lăsa magazinul tău să sufere din cauza acestei neglijențe impardonabile: asigură-te că etichetele și produsele tale sunt potrivite corect!

Clienții sunt adesea vinovați de plasarea produselor înapoi într-o manieră neorganizată, ceea ce îi poate lăsa confuzi pe viitorii consumatori. Se întâmplă mai ales cazul în promoțiile în care doar anumite produse pot fi alese.

Pentru a păstra un aspect organizat în camera frigorifică vitrată, ar trebui să se verifice de către angajați în mod regulat poziția produselor pe care le comercializezi în corelație cu etichetele, pentru a se asigura că clienții nu sunt induși în eroare atunci când caută ceea ce au nevoie.

Intră pe site-ul tcromania.com și alege de acolo modelele de camere vitrate frigorifice ideale pentru afacerea ta!

Cele mai citite articole