Tamplaria Salamander este apreciata de un numar mare de persoane. Salamander este un brand de top, ideal pentru oricine se gandeste la achizitia de geamuri termpoan.

Care sunt avantajele de care vei beneficia daca alegi tamplaria Salamander?

Daca esti interesat de tamplarie salamander trebuie sa cunosti avantajele pe care le ofera.

Mai multa lumina. Fiecare geam PVC oferit de Salamander este construit pe principiul de a oferi mai multa lumina. Designul special al fiecarei ferestre in parte ne ajuta sa profitam din plin de lumina zilei.

Design special. Posibilitatile cand vine vorba de tamplarie Salamander sunt nelimitate – orice culoare si textura, orice forma si mai multe tipuri de deschidere. Salamander construieste structuri unice in ceea ce priveste tipul si calitatea.

Cele mai citite articole

Izolatie fonica. Ferestrele moderne nu numai ca retin caldura, dar, in acelasi timp ne protejeaza de zgomotul permanent si creeaza un mediu confortabil locuinta. Pentru protectia impotriva zgomotului urban folosim unitati vitrate speciale, care sunt diferite din punct de vedere structural fata de cele standard. Integrarea a trei geamuri cu grosimi diferite si modificarile spatiului dintre ele creeaza conditii perfecte pentru izolarea fonica.

Izolatie termica eficienta. Una dintre cele mai importante sarcini ale ferestrelor moderne este aceea de a retine caldura. Prin integrarea sticlei eficiente din punct de vedere energetic in sistemele de usi si ferestre, pierderile de caldura sunt reduse de peste 10 ori, asigurand astfel caldura in casa chiar si pe vreme extrem de rece. Dupa instalarea ferestrelor eficiente energetic in casa veti economisi bani si cel mai important – veti crea un mediu confortabil pentru familie.

Absenta condensului. Utilizarea de ferestre eficiente din punct de vedere energetic previne posibilitatea aparitiei condensului. Chiar daca exista o umiditate ridicata in incinta, microventilatia previne umiditatea ridicata a aerului fara a raci incinta.

Protectia mediului. Ferestrele Salamander sunt fabricate din materiale plastice 100% reciclabile. Conform rezultatelor obtinute in urma numeroaselor teste, sistemele de usi si ferestre SALAMANDER sunt recomandate pentru utilizarea in institutii cu cele mai inalte cerinte de igiena, cum ar fi clinicile medicale (inclusiv cabinete chirurgicale si unitati de terapie intensiva), gradinitele si centrele de sanatate, precum si locurile de tratare a persoanelor cu alergii si astm.

Cele mai citite articole