Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, a dezvăluit un nou proiect major pentru industria cărnii din România – construirea celui mai mare abator de porci din țară. Această inițiativă va avea o capacitate mare de producție, va crea locuri de muncă în zonă și va contribui la creșterea grupului Carmistin.

Cel mai mare abator de porci din România

Planul Carmistin pentru cel mai mare abator de porci din România este ambițios și bine structurat, reflectând angajamentul companiei de a-și consolida poziția în industria agroalimentară și de a sprijini dezvoltarea sectorului agricol național. Carmistin va prioritiza finalizarea construcției abatorului, care va fi cel mai mare din România, gestionând resursele și timpul pentru a asigura funcționalitatea completă, respectând standardele de calitate și siguranță alimentară.

Sub îndrumarea lui Iustin Paraschiv, compania vizează maximizarea capacității de producție pentru a procesa un număr mare de porci într-un interval de timp scurt, utilizând tehnologii moderne și practici eficiente pentru o operare optimizată a abatorului. Un alt obiectiv al Carmistin este generarea de noi locuri de muncă prin construcția și funcționarea abatorului, contribuind astfel la stimularea economiei locale și la îmbunătățirea nivelului de trai în comunitate.

Compania va continua să pună accent pe asigurarea calității produselor din abator, respectând standardele riguroase de igienă și siguranță alimentară prin implementarea unor proceduri stricte de control al calității și proceselor de producție. Carmistin va promova în continuare practici responsabile din punct de vedere social și ecologic, respectând normele de protecție a mediului și asigurând un mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajați.

Carmistin – o companie de top în sectorul agroalimentar

Cele mai citite articole

Carmistin este una dintre cele mai importante companii din sectorul agroalimentar, având peste 20 de ani de experiență pe piața românească. Sub conducerea lui Iustin Paraschiv, compania activează în diverse domenii, de la producția de furaje și agricultură la creșterea păsărilor și animalelor, acoperind un lanț complet de activități pentru producția și procesarea hranei.

Unul dintre obiectivele principale ale Grupului Carmistin este de a menține o relație strânsă și responsabilă cu toți clienții prin oferirea de produse de înaltă calitate, provenite din medii sustenabile. Grupul Carmistin gestionează diverse linii de business, inclusiv producția de pui, porc și vită, precum și agricultura și energia verde, fiecare funcționând sinergic, dar menținându-și independența în activitățile specifice.

Carmistin pune un accent deosebit pe responsabilitatea față de natură și mediul înconjurător, prin utilizarea terenurilor agricole și fermelor proprii pentru a oferi produse care reflectă grija față de hrană, animale și păsări. Angajații companiei împărtășesc valorile și viziunea Carmistin, contribuind la consolidarea relației cu clienții și promovarea unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Cu o viziune orientată spre evoluție și inovație, Grupul Carmistin își propune să rămână în topul companiilor din piața agroalimentară românească și în anii următori. Noul abator de porci, anunțat de Iustin Paraschiv, este un pas esențial în realizarea planurilor ambițioase ale companiei, consolidând poziția Carmistin în industrie și oferind oportunități pentru extinderea și îmbunătățirea operațiunilor sale.

Cele mai citite articole