Într-o perioadă plină de sărbători și momente speciale precum Valentine’s Day, Dragobete, 1 Martie și 8 Martie, agenția TEZAUR devine complicele tău în realizarea viselor și alinării oricăror provocări financiare.

Descoperă cum agenția TEZAUR îți deschide porțile către o experiență financiară deosebită și în același timp, îți oferă ocazia de a te bucura de sărbători cu inima ușoară. Câștigă la aur cu TEZAUR, iar momentele tale speciale vor străluci mai intens ca niciodată!

La agenția TEZAUR poți obține un credit simplu și rapid

Dacă te afli în căutarea unei soluții rapide și temporare pentru nevoile tale financiare, iar vânzarea bunurilor din aur nu este opțiunea ta preferată, agenția TEZAUR îți pune la dispoziție contractul de amanet cu garanție, pe o perioadă de minim 30 de zile, cu posibilitate de prelungire. Este suficient să vii în oricare dintre agențiile TEZAUR din București și Ilfov cu un act de identitate și o garanție din aur.

Echipa TEZAUR de specialiști acreditați va evalua gratuit garanția ta, asigurându-se că primești pe loc cel mai bun preț pentru aurul tău. Și nu-ți face griji cu privire la siguranța bunurilor tale – casa de amanet TEZAUR garantează că acestea vor fi păstrate în condiții sigure pe întreaga durată a contractului.

La finalul perioadei contractuale, tot ce ai de făcut este să plătești suma convenită și să-ți recuperezi bunurile intacte și sigure. 

Cu atâtea momente de sărbătoare care urmează, nu trebuie să te stresezi, pentru că TEZAUR este alături de tine pentru a-ți oferi cele mai bune soluții. La TEZAUR ai posibilitatea de a achiziționa bijuterii din aur la cele mai avantajoase prețuri. Este o ocazie unică de a achiziționa bijuterii de calitate, care să îmbină eleganța și rafinamentul, perfecte pentru a marca momente speciale în luna iubirii și în luna mărțișorului.

Cele mai citite articole

În luna iubirii, casa de amanet te ajută să-ți declari dragostea într-un mod cu totul special. TEZAUR a pregătit pentru tine o colecție specială de bijuterii din aur, cu reduceri fabuloase. Colecția variată este ca un poem al iubirii, cu fiecare bijuterie reprezentând o strofă delicată și strălucitoare. 

Indiferent că alegi un inel sofisticat, o brățară elegantă sau cercei rafinați, fiecare piesă din colecția TEZAUR îmbină arta și pasiunea, aducând laolaltă frumusețea și autenticitatea.

De asemenea, pentru a marca luna mărțișorului, poți alege bijuterii delicate precum broșe, cercei și alte accesorii din aur, ele fiind cadouri ideale pentru persoanele dragi. TEZAUR îți pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni, astfel încât să găsești bijuterii potrivite pentru fiecare gust și preferință.

În plus, pe 1 și 8 Martie, TEZAUR are pregătite surprize de Mărțișor pentru toți clienții, atât în agenții cât și la comenzile online plasate pe www.tezaurshop.ro.

Apelează cu încredere la agenția TEZAUR!

TEZAUR nu este doar o casă de amanet, ci un partener de încredere în momentele tale financiare critice sau în căutarea acelui impuls financiar necesar. Cu TEZAUR, procesul este simplu și direct: aduci aurul tău, primești banii pe loc, fără complicații sau întârzieri.

Indiferent că ești în căutarea unei soluții rapide pentru cheltuieli neașteptate sau dorești să valorifici aurul pe care îl deții, agenția TEZAUR este alegerea sigură pentru a obține cel mai bun preț de amanet.

Cele mai citite articole