Managerii marilor companii internaționale, care intenționează să deschidă sucursale noi în România au nevoie de birouri de închiriat în Cluj, unul dintre cele vii orașe din țara noastră. Forța de muncă de aici este una capabilă și puternică, motiv pentru care orașul s-a dezvoltat extrem de mult în ultimul an. Oamenii de afaceri trebuie să știe, însă care sunt cele mai importante aspecte de care să țină cont, înainte de a lua cea mai bună decizie de business în acest sens!

Zona

Unul dintre cele mai importante lucruri, care trebuie luate în considerare în privința celor mai bune birouri de închiriat în Cluj este referitor la zona în care acestea se află. Este adevărat că cel mai convenabil ar fi ca managerii de companii să se orienteze către centrul orașului, acolo unde se poate ajunge cel mai ușor, dar zonele limitrofe sunt excelente, mai ales pentru firmele care au chiar și peste 1000 de angajați. De ce? Prețurile de închiriere sunt mult mai avantajoase în împrejurimile orașului, iar nivelul de trafic de aici este unul mult mai mic!

Suprafață

Printre elementele esențiale, care pot contribui la alegerea unor birouri excelente se numără și suprafața acestora. De exemplu, oamenii de afaceri trebuie să se gândească la câți angajați au în prezent, dar și la ce număr își doresc să ajungă în viitorul apropiat, pentru a se asigura că închiriază spațiile potrivite. Mai mult, birourile pot fi dispuse pe un singur etaj, pe mai multe etaje sau pot reprezenta o clădire întreagă, în funcție de nevoile de business.

Birouri de închiriat în Cluj în funcție de modul în care pot fi amenajate

Cele mai citite articole

Amenajarea birourilor contează foarte mult, având în vedere că în cadrul marilor companii se folosește extrem de mult conceptul de ,,work on the floor”. Asta înseamnă că majoritatea angajaților lucrează într-un spațiu deschis, iar managerii au propriile lor birouri, care trebuie să fie cât mai aproape de echipele pe care le conduc. În cazul în care spațiile nu sunt deja amenajate, chiriașii trebuie să se asigure că pot face ei înșiși acest lucru, în funcție de nevoile de business pe care le au.

Costuri de întreținere și costuri pentru utilități

Înainte de a lua o decizie în privința birourilor pe care le închiriază, managerii trebuie să se gândească și la costurile de întreținere, pe care le vor avea de suportat, dar și la costurile pentru utilități. Astfel, vor fi foarte bine pregătiți din punct de vedere financiar și vor ști ce buget trebuie să își aloce pentru spațiul pe care îl vor folosi pentru activitățile zilnice.

Punând în balanță avantajele și dezavantajele fiecărei oferte pe care o găsesc, oamenii de afaceri au șanse mult mai mari de a găsi birouri de închiriat excelente, care să întrunească toate condițiile dorite. Este important, însă ca oamenii de afaceri să nu se grăbească și să studieze cu atenție toate variantele pe care le au la dispoziție!

Cele mai citite articole