Cu toate că este un subiect tabu, industria de videochat este una dintre cele mai dezvoltate la noi în ţară. Această activitate este una foarte atractivă pentru tinerele românce, care sunt atrase de posibilitatea câştigării unor sume mari, într-un timp scurt. Este un domeniu dur criticat de mulţi, însă cifrele dovedesc că de fapt există şi foarte mulţi consumatori. Cererea fiind mare, există şi mutle tinere care aleg această industrie la începutul carierei lor. 

Iată ce ar trebui să ştii despre industria de videochat din ţară:

Are un număr ridicat de modele – cifra aproximativă atinge aprope 100 de mii de modele. Dintre acestea jumătate practică videochatul acasă, iar jumătate practică videochatul la o agenţie. Fiecare variantă are avantajele şi dezavantajele sale. Dacă vorbim de studio-urile de videochat există o paletă foarte largă din care tinerele modele pot alege, fiind undeva la peste 5000. Aceste studiouri generează nişte venituri considerabile, fiind o industrie extrem de bine plătită şi totodată care se află şi în expansiune. Dacă eşti interesat să afli mai multe despre un studio de videochat, vezi detalii despre Rich Girls Studio aici pentru a descoperi totul despre această lume privită ca fiind tabu de mulţi. 

Nu trebuie să fii 90-60-90 pentru a fi model de videochat – chiar dacă poate părea că doar fetele care au un anumit tip de siluetă şi anumite trăsături sunt cele care pot fi modele de videochat, în realitatea paleta e una mult mai largă. Asta se întâmplă tocmai pentru că gusturile fiecăruia sunt diferite şi nu toată lumea vrea să vadă standardul de frumuseţe 90-60-90. Există persoane care preferă femeile cu forme, aşa cum există şi persoane care preferă femeile foarte slabe, fiecare are propriile preferințe, iar modelele de videochat fac parte din diferite categorii tocmai pentru a putea găsi toţi consumatorii ceva pe gusturile lor. 

Cele mai citite articole

Implică un grad ridicat de disciplină – pentru cei care consideră că activitatea în domeniul videochatului este una uşoară, este total fals. De multe ori modelele trebuie să fie extrem de disciplinate şi să aibă grijă la felul în care privesc lucrurile şi felul în care se implică în activitatea pe care o desfăşoară. Adică trebuie să înveţe să se detaşeze emoţional atunci când lucrează şi să aibă un grad de stimă de sine ridicat, care să facă faţă părerilor negative care se aruncă asupra lor. De asemenea, au nevoie şi de disciplină în abordarea clienților, trebuie să fie perseverente şi să găsească nişte variante cât mai potrivite pentru a le intra în graţii şi pentru a deveni cât mai dorite de consumatori.

Aşadar, industria de videochat nu se rezumă numai la părerile şi miturile care circulă constant pe internet, ci implică mult mai multe elemente. Pentru multe modele, videochatul reprezintă chiar o carieră de succes, din care reuşesc să se întreţină şi să genereze un venit mai mult decât satisfăcător. Este un domeniu vast, care se dezvoltă în continuare şi care implică un număr mare de modele, dar şi nişte venituri anuale considerabile. 

Sursă foto: pexels.com

Cele mai citite articole