Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi instaleze o balustrada sticla securizata in interiorul propriei locuinte, dar si la exteriorul acesteia, in cadrul incintei afacerii pe care o conduc, dar si in alte locatii. Balustradele din sticla securizata sunt o solutie moderna, parca decupata din revistele de arhitectura noi, in care sunt prezentate constructii inovative de ultima ora. Aceasta este perfecta pentru cei care doresc sa isi amenajeze atat interiorul, cat si exteriorul cu un astfel de element nou si modern si pentru cei care doresc sa se bucure de senzatia de spatiu si lumina in incaperi, de siguranta deplina si delimitarea eleganta a spatiilor.

Ce avantaje generale are utilizarea sticlei securizate?

Utilizarea sticlei securizate in diferite forme in spatiile rezidentiale, comerciale sau HoReCa, precum si in spatiile ce apartin altor domenii este din ce in ce mai pregnanta datorita avantajelor pe care le prezinta. Eleganta si rafinamentul reprezinta avantajele folosirii sticlei securizate, inclusiv a balustradei din acest material. Arhitectura evolueaza, iar oamenii doresc ceva din ce in ce mai elegant pentru ca locuintele sau sediile afacerilor lor sa arate impecabil.

Cu un sistem de prindere sigur, balustradele din sticla securizata ofera avantajul confortului si sigurante. Aceasta nu este atat de rigida precum ar crede utilizatorii, ci este un element pe care se poate lucra foarte bine. Rezistenta si siguranta reprezinta avantaje semnificative ale folosirii sticlei securizate in incaperi. Desi la inceput potentialii utilizatori ar vedea sticla securizata ca fiind un materil fragil, ce se sparge usor, un material periculos, acest lucru nu este adevarat.

Cele mai citite articole

In plus, balustradele din sticla securizata se pot monta in mai multe locuri, atat pe rampe, cat si pe terase, scari sau balcoane, in unitati medicale, piscine, terase, centre de infrumusetare. Totul depinde de preferintele clientului, dar si de stilul de amenajare al locuintei sau spatiului ce se doreste a fi infrumusetat si securizat cu un astfel de accesoriu din sticla securizata.

Modele de balustrada sticla securizata

Pe piata exista mai multe modele si forme in care vin balustradele din sticla securizata. Acestea pot fi din sticla clara, fumurie sau sablata si pot avea diferite modalitati de prindere. Practic, utilizatorii au numeroase optiuni pentru a investi in sticla securizata. Se poate opta pentru un model cu prindere in conectorii laterali din inox, cu mana curenta din stejar care se poate executa pe scari, rampe, balcoane, terase sau podeste.

De asemenea, se poate opta pentru o astfel de balustrada cu prindere in montanti mici petreapta din inox, sau cu prindere in profil de aluminiu tip menghina cu mana curenta profil U aluminiu. Totodata, clientii au posibilitatea de a alege o balustrada din sticla securizata cu diferite grosimi ale sticlei, acest accesoriu fiind sigur si versatil, putand fi realizat cu foi de sticla pozitionate pe vertical sau pe orizontal, cu rama, fara rama sau partial cu rama.

Cele mai citite articole