O firma serioasa de pompe funebre Bucuresti este partenerul perfect si sprijinul de nadejde in momentul in care in familie are loc o tragedie si moare cineva drag sau un angajat in strainatate si trebuie adus acasa. Repatrierea funerara internationala este transferul persoanei care a decedat in strainatate in tara in care urmeaza sa fie ingropata. Pentru ca dorinta normala a omului este aceea de a aduce cat mai repede trupul neinsufletit pentru a-i asigura o inmormantare crestineasca, numai o firma specializata in acest sens poate grabi lucrurile intr-un sens pozitiv.

Cum decurge procesul de repatriere decedati asigurat de firma de pompe funebre Bucuresti

Reprezentantii companiei au experienta si cunostinte solide despre intreaga procedura ce trebuie urmata atunci cand o persoana moare in strainatate si trupul sau neinsufletit trebuie sa ajunga in tara. Compania de pompe funebre cu expertiza in acest domeniu va discuta cu clientii, cu solicitantii si va pune la punct toate detaliile pentru realizarea transportului funerar dintr-o alta tara in Romania. In timpul acestei discutii se va stabili cea mai potrivita data, precum si alte detalii.

Dupa ce survine moartea, trupul neinsufletit va fi preluat de compania de servicii funerare si va fi adus in tara pentru a putea fi ingrijit in mod corespunzator. Va fi nevoie de un certificat de deces medical, de un certificat de deces inregistrat, de certificat de imbalsamare, de un certificat non-infectios, de o declaratie statuara si aprobarea consulatului.

Procedura de calatorie este simpla, corpul neinsufletit se va transporta la linia aeriana corespunzatoare, in cazul in care transferul are loc pe calea aerului, destinatarul desemat fiind nevoit sa isi asume responsabilitatea inainte ca trupul neinsufletit sa fie trimis.

In general, aceasta procedura dureaza cateva zile lucratoare de la data eliberarii decedatului de autoritatile locale si pana la eliberarea scrisorii de autorizare. Firma de servicii funerare colecteaza documentele necesare si trimite toate detaliile de zbor rudelor celui decedat. In privinta costurilor, aceste servicii depind foarte mult de tara din care pleaca corpul neinsufletit.

Compania de servicii funerare pune la dispozitia clientilor indoliati pachete funerare complexe pentu orice buzunar, sicrie din materiale diferite, precum si aranjamente florale si servicii funerare complete. Cu o experienta impresionanta in domeniu si perfectionarea serviciilor anual, compania de pompe funebre se va dovedi cea mai buna solutie pentru repatrierea decedatilor.

Aceste servicii sunt utile romanilor care au rude in strainatate plecate in calatorii de afaceri sau la munca si persoanelor care au angajati plecati la cursa in strainatate si care nu se mai intorc vii. Pentru ca vestea este destul de dificil de primit, rudele decedatilor nu au alta solutie decat sa apeleze la servicii funerare de repatriere. Dorinta de a aduce trupul neinsufletit in tara nu este astfel impiedicata sau intarziata de unele reglementari sau de alte chestiuni legale, pentru ca specialistii se ocupa de tot.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *