Toata lumea a auzit de sex shop-uri, insa putini sunt cei care stiu intr-adevarat ce ar putea cumpara dintr-un astfel de loc, astfel incat sa isi stimuleze viata sexuala si sa sporeasca nivelul de placere pe care il simt in pat. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele variante pe care femeile si barbatii le au la dispozitie atunci cand intra intr-un magazin sex shop Bucuresti, astfel incat sesiunea lor de shopping sa fie mai distractiva si mai usoara!

Jucarii sexuale

Pentru inceput, indivizii trebuie sa stie ca dintr-un sex shop pot cumpara jucarii sexuale interesante si moderne, care sunt foarte simplu de utilizat. Bile si oua vibratoare, inele si mansoane pentru penis, pompe pentru penis, papusi gonflabile, jucarii anale, vibratoare din diferite tipuri de materiale: acestea sunt doar cateva dintre optiunile pe care barbatii si femeile le au la dispozitie. Important este ca inainte de a face o investitie, sa aiba cel putin o idee despre cum urmeaza sa le foloseasca: singuri sau in cuplu, dar si despre tipul de placere care il doresc sa il obtina!

Lenjerie sexy

Reprezentantele sexului frumos care cauta sa fie cat mai atragatoare pentru partenerii lor isi pot cumpara lenjerie sexy. Modelele disponibile intr-un sex shop sunt cu totul deosebite fata de cele care se gasesc in magazinele clasice. Sutiene din dantela, cu forme inedite, dresuri tip plasa, bikini, peruci si body-uri interesante: toate isi asteapta cumparatoarele. Modul in care femeile se simt in pat isi pune intotdeauna amprenta asupra relatiilor sexuale, iar barbatii sunt cunoscuti pentru apetitul lor pentru vestimentatia sexy si sumara a partenerelor pe care le si le aleg!

Piese vestimentare de tip fetish intr-un magazin sex shop Bucuresti

Toata lumea are fantezii sexuale si cauta ca la un moment dat sa si le indeplineasca. De exemplu, doamnele si domnisoarele isi pot achizitiona piese vestimentare de tip fetish dintr-un magazin sex shop Bucuresti. Este vorba despre haine care, fara indoiala vor starni curiozitatea si apetitul sexual al barbatilor. Imbracamintea din latex, piele sau vinil, incaltamintea foarte inalta, cu platforme si tocuri tip cui: iata alegeri spre care se pot indrepta reprezentantele sexului frumos atunci cand isi doresc sa aiba parte de experiente intime cu totul aparte.

Bondage si Sado Maso

BDSM-ul, adica Bondage si Sado Maso este un curent sexual de care foarte multe persoane sunt atrase. Pentru punerea in aplicare a dorintelor sexuale, femeile si barbatii pot folosi pudra de talc, sfoara de tip bondage, catuse metalice simple sau cu puf negru ori colorat, masti din satin care ofera interactiunilor sexuale un plus de intensitate, dar si biciuri cu franjuri in diferite nuante si lungimi.

Lista obiectelor sexuale care pot fi achizitionate dintr-un sex shop este mult mai lunga, insa persoanele care vor sa-si condimenteze viata intima trebuie sa se convinga singure si sa mearga intr-un magazin specializat. De aici vor putea cumpara fara retineri toate lucrurile de care au nevoie pentru a avea o viata sexuala excelenta!

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *