Lampile pandantiv de tavan se caracterizeaza printr-o instalare simpla, fiind  suspendate pe cordon, lanturi, cabluri, tevi si alte structuri similare. In functie de tipul camerei poti sa alegi un corp de iluminat suspendat, insa va trebui sa tii seama de gradul sau de protectie IP. Colectiile din magazinul online Eglo Romania, au un grad ridicat de protectie impotriva umiditatii si sunt potrivite pentru o camera moderna. Corpurile de iluminat frumoase cu pandantiv in stil modern, vor face ca interiorul bucatariei, holului, livingului sau dormitorului sa fie si mai atractiv si mult mai elegant. 

Corpuri de iluminat – Aplicatie

Combinatia organica de simplitate si atractivitate a stilului modern, cu idei originale de design, iti permite sa incadrezi astfel de lampi in aproape orice compozitie interioara de design. Corpurile de iluminat moderne cu pandantiv pot fi folosite pentru a ilumina camerele de orice fel, atat apartamente, cat si spatii comerciale, deoarece arata la fel de spectaculos atat in ​​camerele mici, cu tavane nu mai mari decat media, cat si in salile spatioase.

Corpuri Eglo Romania – Design

Cele mai citite articole

Designerii folosesc pe scara larga corpuri de iluminat pandantivmoderne in interior. Sunt practice, functionale, usor de instalat, diverse si capabile sa decoreze orice camera. Aceste modele de dispozitive de iluminare au o modalitate comuna de atasare la tavan. Fixarea se realizeaza cu ajutorul suspensiilor reglabile in inaltime si iti permit sa schimbi intensitatea si directia iluminatului. De obicei, lampile cu pandantiv in interior nu numai ca ilumineaza incaperea, dar ii ofera si o particularitate, putand deveni un punct de evidentie si decorare a interiorului. Corpurile de iluminat moderne pot fi utilizate in interiorul oricarei incaperi. De asemenea, materialul este important pentru designul incaperii. Astfel, plasticul este potrivit pentru incaperile cu multa tehnologie, metalul pentru stilul hi-tech, lemnul si textilele pentru stilul country, bronz si sticla pentru stilul clasic.

Plafoniere de la Eglo Romania

Plafonierele suspendate au o gama uriasa de dimensiuni. Clientii vor putea alege si cumpara modele potrivite pentru camere cu tavane inalte sau joase din magazinul online Eglo Romania. Produsele difera in avantaje si caracteristici functionale, cum ar fi prezenta unei suspensii, care elimina posibilitatea incalzirii suprafetei tavanului; posibilitatea de a instala modele pentru tavanele suspendate;

unele colectii sunt disponibile cu suspensie reglabila, bazata pe inaltimea tavanului dintr-o anumita camera. 

De asemenea, dispozitivele de iluminat din magazinul online Eglo Romania se combina perfect cu alte tipuri de lampi si lustre. La moda, sunt corpurile de iluminat pandantiv, montate pe tavanul de deasupra meselor si a altor suprafete. Costul optim al modelelor moderne, iti permite sa alegi orice dispozitiv pentru un apartament sau o casa. Atunci cand alegi un corp de iluminat modern, rolul principal il joaca puterea si marimea. Gama de reglare a inaltimii suspensiei, care permite schimbarea zonei iluminate, este de asemenea importanta. 

Cele mai citite articole