Viața unui cuplu trece prin destule schimbări de-a lungul unei relații, unele previzibile și plăcute, altele mai puțin preferabile. Fiecare relație este diferită, deci nu trebuie să vă lăsați judecăți de ceilalți, indiferent de parcursul pe care îl urmați. După mulți ani împreună, mai ales când apar și cei mici, majoritatea cuplurilor observă instalarea unei rutine, atât în viața de zi cu zi, cât și în dormitor. 

Chiar dacă acest lucru este în mare parte normal, prea multe cupluri au o reacție exagerată și încep să-și pună probleme în legătură cu autenticitatea sentimentelor lor. Din fericire, doar dacă ambii parteneri sunt dispuși, există câteva provocări pe care le puteți încerca împreună pentru a condimenta viața de cuplu. 

Faceți sex într-un loc inedit

Dacă viața voastră sexuală a fost relativ lipsită de aventură până în acest moment, să faceți dragoste în alt loc decât în dormitorul conjugal sau într-un hotel în concediu s-ar putea să vă pară o provocare de netrecut. Totuși, dacă amândoi sunteți deschiși experiențelor noi, veți constata în scurt timp că să variezi locurile în care faci dragoste nu este chiar atât de dificil. Închiriază o cabana la munte, alege o plajă ferită sau încearcă piscină din grădină. Atenție însă, deși sexul în locuri publice poate părea deosebit de incitant, acasta mică escapadă te poate costa o amendă usturătoare, deci mare grijă! 

Încercați împreună un masaj erotic 

Masajul erotic este o experiență deosebit de senzuală și benefică, atât pentru corp, cât și pentru minte și suflet. În plus, ai parte de mai multe opțiuni în acest caz. Majoritatea cuplurilor vor opta pentru un masaj erotic primit sau oferit de partener, cel puțin în primă fază. Dacă vrei să-ți impresionezi partenerul sau partenera, nu uita că atmosfera este cheia în acest caz. Muzica ambientală, uleiul de masaj parfumat și lumânările trebuie să alcătuiască un decor primitor în care să te lași învăluit/ă de senzații. 

Cele mai citite articole

O altă variantă este ca fiecare dintre parteneri să primească drept cadou o sesiune de masaj erotic alături de o profesionistă. Există destule saloane care oferă astfel de servicii, iar felul în care te vei simți după o asemenea experiență s-ar putea să pună cu adevărat gaz pe foc în dormitorul propriu. Nu în ultimul rând, puteți opta pentru o sesiune de masaj erotic împreună, o provocare ce poate aduce și mai multă intimitate în cuplu. 

Vizitați un club de swing 

Ei bine, această provocare categoric nu este pentru oricine, dar rezultatele ar putea fi cu adevărat uimitoare. Să vizitezi un club pentru swingeri presupune un nivel de încredere în tine, în partener și în relație cum puține cupluri pot atinge, dar odată ajunși acolo practic nu mai există obstacole. 

Cel mai important aspect pe care trebuie să-l înțelegi când vine vorba de cluburile de swing este că te poți opri oricând. Vizitarea unui astfel de local poate fi doar un prilej de a socializa, de a dansa și de a vă distra în compania celuilalt, fără să simțiți vreo obligație față de voi sau față de alți participanți la astfel de petreceri. Te poți bucura de o seară relaxantă alături de partenerul sau partenera ta și poți face pasul către o experiență alături de o altă persoană sau un alt cuplu doar când vă simțiți pregătiți. Chiar dacă dai curs acestei experiențe și constați că nu este pentru voi, n-ai absolut nimic de pierdut. 

Sunteți pregătiți să intrați într-o nouă fază a relației? 

Cele mai citite articole