Sloturile sau pacanele ori jocuri ca la aparate 777 se numără printre cele mai atractive modalități de distracție dintr-un cazinou online. Dispun de jackpoturi a căror valoare este fixă (influențată doar de miză) sau care crește prin contribuția tuturor jucătorilor care joacă (jackpot-uri progresive). Includ o mulțime de caracteristici precum simbolurile speciale, rundele de dublare a câștigului – Gamble, runde Bonus, multiplicatori, modalități variate de câștig (243, 720, 1024, 3125 sau 117,649– Megaways ori MegaQuads 16,777,216 ) și mai ales oferă o varietate de teme.

Ce înseamnă tematica pentru un joc de pacanele?

La începuturi, mașinuțele de sloturi aveau o singură temă – fructele – primul aparat “fruit machine”, lansat în 1895, prezenta simboluri cu lămâi, căpșuni sau cireșe. Ulterior, simbolurile s-au diversificat, astfel că au apărut șeptarii, clopotele, steluțele, BAR și cărțile de joc. Începând cu 1975 jocurile de sloturi evoluează și pe lângă fructe, sunt prezente și video sloturile, care permit abordarea mai multor teme.

Printre acestea se numără jocurile dedicate unor sărbători – Crăciun, Paște sau Halloween, cu tematică orientală, asiatică, romantică, fantastică, extratereștri, explorare, sport, retro, horror, cu pirați, antice, horror, cu animale, cu eroi din benzile desenate sau bazate pe seriale și filme. Abordarea unei anumite teme permite încadrarea mult mai ușoară a jocului într-o anumită categorie.

Cazinourile le pot prezenta jucătorilor o clasificare pe categorii tematice de sloturi, grupând jocurile pe baza temei abordate. Aceștia își pot căuta jocurile favorite mult mai simplu prin accesarea categoriei respective. În plus, jucătorii începători pot să testeze temele prezentate pentru a-și alege tipul de sloturi preferat.

Cele mai populare teme de sloturi

Cele mai citite articole

Anumite teme sunt preferate de un număr mai ridicat de jucători, acestea fiind catalogate drept cele mai populare printre jucătorii din cazinourile online.

  • Jocurile cu tematică cu fructe, retro și clasice

Acestea și-au păstrat de-a lungul timpului locul în topul preferințelor, fiind în continuare printre cele mai accesate sloturi. Sizzling Hot, Xtra Hot, Fruit Spin, Golden Sevens, Call of Fruity, Reel Rush, Multiplier Madness, Jackpot 6000, Burning Hot, Extra Stars, Shining Stars, Mega Joker sau Fruits’n Sevens se numără printre cele mai populare opțiuni cu fructe de pe platformele digitale.

  • Aventură și explorare

Book of Ra a deschis apetitul jucătorilor pentru acest tip de sloturi (acesta este motivul pentru care slotul Novomatic a rămas în top de-a lungul timpului). Alături de acesta, Gonzo’s Quest, Tomb of Nefertiti, Cat Wilde and the Eclipse of the Gold Sun, The Grand Journey, Mayana, Tomb Raider, Nemo’s Voyage, 1429 Uncharted Seas, Temple Tumble Megaways sau seria Rich Wilde se numără printre sloturile de aventură preferate de jucătorii de pretutindeni.

  • Sloturi cu super-eroi din benzi desenate

Playtech este unul dintre brandurile care s-a specializat în realizarea de sloturi tematice cu eroi din benzi desenate și filme ecranizate după astfel de comicsuri. Printre cele mai bine cotate se numără Iron Man 2 și 3, Superman, Batman, Hellboy, Man of Steel, Spiderman, Justice League, Thor, The Dark Knight Rises, X-Men, Green Lantern, Blade, Elektra, Ghost Raider, The Incredible Hulk sau Fantastic Four.

  • Jocuri la aparate romantice

Cel mai reprezentativ slot din această categorie este Immortal Românce, acestuia alăturându-se și alte pacanele interesante. Lista celor mai populare opțiuni include Romeo & Juliet, Cupid Wild at Heart, At the Copa, Dracula, Cherry Love, Ladies Nite, Our Days, Secret Romance, Miss Midas, Who’s the Bride?, The Phantom of the Opera, Venice Magic, Book of Romeo & Juliet, Heart of Romance, Bridesmaids sau Straight Kiss.

  • Pacanele inspirate de filme și seriale TV

IGT, Microgaming și Netent se numără printre producătorii de top care lansează titluri legate de filmele și serialele de succes. Așa că, atunci când vrei să joci unele dintre cele mai populare și atractive sloturi te poți orienta către Aliens, Ghostbusters, Bruce Lee, Jumanji, Creature from the Black Lagoon, From Dusk till Dawn, Gladiator Jackpot, James Dean, King Kong, Peaky Blinders, Rocky, Vikings, Game of Thrones, The Lord of the Rings, Robocop, The Dark Knight,  Star Trek, Titanic sau Terminator.

În momentul în care un jucător se înregistrează pe o platformă online de cazinou, statutul de membru îi va deschide acestuia un vast univers de sloturi cu tematice diverse. Gratis sau pe bani reali, aceste jocuri ca la aparate îi permit jucătorului să se relaxeze, având posibilitatea de a obține și câștiguri, dar mai înainte de toate, să se distreze mai bine decât într-un cazinou terestru!

Cele mai citite articole