Tranzactiile  cu criptomonede starnesc un interes urias, multi sunt dornici sa afle cat mai multe despre modalitatile de a castiga prin intermediul acestora si isi propun sa incerce marea cu degetul, incurajati de posibilitatea de a-si suplimenta considerabil veniturile. 

Fascinati de posibilitatea unor castiguri ametitoare, unii au senzatia ca pot oricand sa se bucure si ei de asa ceva, sa dea lovitura, avantandu-se cu capul inainte, fara a se informa suficient si mizand doar pe intuitie, noroc sau o prea mare incredere in propriile abilitati. 

De fapt, lucrurile nu stau deloc asa, iar o persoana care cumpara si vinde bitcoin si ajunge sa se bucure de castiguri semnificative are cu siguranta in spate multa munca, nopti nedormite,scule performante dar si destule esecuri la inceput, dar din care a invatat pentru a sti acum sa actioneze cu prudenta. 

Astfel, primul sfat, nu te incumeta sa minezi, pentru ca energia electrica pe care o utilizezi in acest sens se va dovedi in final mai scumpa decat moneda in sine. Daca totusi insisti cu minatul, atunci inseamna ca dispui de un camp plin cu panouri solare care sa-ti furnizeze la liber curentul  electric de care ai nevoie. Deci, nu ai scule, nu minezi, improvizand cu servere pe balcon, varianta  care nu mai merge demult..

Cele mai citite articole

Al doilea sfat, unul ideal, cumpara, daca esti capabil, ieftin si vinde scump! 

Un alt sfat, aproape parintesc si demn de luat in seama este cel cu privire la sumele cu care esti dispus sa-ti incerci norocul in tranzactii cu criptomonede.  Este recomandat sa fie cat mai mici, probabilitatea sa le pierzi este mare, asa ca nu iti asuma riscuri considerabile. 

Alt sfat pe care sa-l respecti cu sfintenie, mare grija la wallet!  Deci atentie maxima la cheie, odata pierduta, pierduta ramane. Nu te baza ca o ai in telefon, pentru ca telefonul se poate pierde sau, mai rau, se poate fura, asa ca adio telefon, adio wallet! 

Si, in fine, sfatul cu numarul cinci iti spune sa nu apelezi la burse obscure, indiferent de cat de promitatoare iti par reclamele lor, ai putea sa te trezesti fara wallet!. Asa ca orienteaza-te catre platforme prietenoase, cu reputatie solida, deci sigure si pentru investitori incepatori.

Cele mai citite articole