Crestinarea micutului este cel mai important moment din viata familiei in noua formula, astfel ca parintii vor experimente foarte multe emotii pe parcursul evenimentului, trecand prin diferite stari. Cu toate acestea, emotiile ar trebui sa fie provocate de momentele in care cel mic se afla in centrul atentiei si nu de aspecte care tin de organizarea evenimentului. 

De aceea, este important sa se planifice cu mare atentie petrecerea de botez, tinandu-se cont si de rutina de somn a celui mic. In acest fel, copilul nu va fi foarte obosit, iar parintii se pot distra si ei la petrecerea organizata in cinstea bebelusului lor. 

Ce elemente asigura o atmosfera frumoasa petrecerii? 

Indiferent ca se opteaza pentru o petrecere restransa, cu persoanele apropiate, sau o petrecere mare si fastuoasa, de la aceasta nu poate lipsi muzica. O petrecere la care se canta toate genurile de muzica va fi pe placul tuturor, garantand astfel distractia pentru toti invitatii. 

Formatia care se va ocupa de distractia invitatilor trebuie sa isi adapteze numarul de instrumente si volumul muzicii la dimensiunile locatiei in care se tine petrecerea, pentru a nu deveni obositoare sau deranjanta. 

Cele mai citite articole

De asemenea, la o petrecere de botez sunt adesea prezenti si foarte multi copii, motiv pentru care organizatorii trebuie sa tina cont si de acest aspect. Pentru a le asigura si celor mici distractia se poate alege un cady bar unde sa se indulceasca toti invitatii, baloane numeroase si colorate ori chiar o masina care face baloane din sapun. Cei mici vor fi incantati si de prezenta unor mascote reprezentand personajele lor preferate din desene animate. 

Astfel de momente trebuie surprinse si inregistrate, pentru a ramane amintiri vii tot restul vietii. Prin urmare, de la un astfel de eveniment nu pot lipsi profesionistii de filmari botezuri, care vor surprinde fiecare grimasa de bucurie a copiilor si lacrima de emotie a parintilor. 

Punctul culminant al petrecerii va fi insa tortul, care este ales, de obicei, in concordanta cu tematica petrecerii sau cu motivul petrecerii – botezul unei fetite sau al unui baietel. Orice astfel de moment trebuie inregistrat, pentru a fi inclus in filmuletul evenimentului, motiv pentru care alegerea unui videograf profesionist este foarte importanta. 

Pe langa alegerea cu atentie a furnizorilor de servicii, care sa fie profesionisti si sa le poata oferi calitatea pe care si-o doresc, proaspetii parinti trebuie sa aiba aproape la un astfel de eveniment important cele mai dragi persoane. Tocmai de aceea, tot mai multi oameni prefera sa organizeze petreceri de botez restranse, dar care sa fie filmate de profesionisti. 

Sursa articol – revistafocus.ro

Cele mai citite articole