Alaturi de familia noastra, prietenii apropiati au un rol deosebit in viata noastra, de care ne leaga amintiri speciale si o relatie trainica, pe care le pretuim mult. Iar cand vine vorba despre prietena cea mai buna, aniversarea acesteia este un bun prilej de a-i demonstra cat de importanta este pentru tine si cat de valoroasa este legatura pe care o aveti si o pastrati neschimbata de atatia ani, fara a interveni nimic care sa o afecteze, nici schimbarile inerente din viata, nici responsabilitatile vietii de adult, chiar daca timpul pe care il puteti petrece acum impreuna s-a redus mult. 

Asa ca iti doresti sa gasesesti cadouri speciale Paste si Craciun pentru aceasta persoana speciala din viata ta, cu care sa o surprinzi placut si poate chiar s-o emotionezi.

Iata cateva idei care ar putea sa-ti fie de folos in aceasta alegere. De exemplu, planuirea din timp a unui city break, ocupandu-te de tot ce inseamna bilete de zbor, cazare si trasee cu tot ce veti putea vizita impreuna intr-o calatorie de neuitat, care sa fie cadoul tau special pentru prietena ta draga. Cu siguranta, vei reusi sa ii faci o surpriza deosebita. 

Cele mai citite articole

Daca timpul nu va permite sa va rupeti de viata cotidiana cateva zile, este potrivita o seara petrecuta impreuna la un concert al trupei preferate a prietenei tale, fie la un spectacol deosebit sau la o piesa de teatru. 

Daca ani la rand ati facut planuri pe care apoi le-ati tot amanat cu privire la adoptarea unui stil de viata care sa cuprinda mai mult sport, un abonament la sala pentru amandoua poate fi un alt cadou care va poate oferi un impuls in plus pentru a trece efectiv la punerea in practica a acestui proiect lasat in asteptare prea mult timp. Un obiect vintage, o bijuterie veche, reconditionata, o carte rara, dintr-o editie princeps, pot constitui variante potrivite pentru un cadou altfel, oferit din inima prietenei tale. 

De asemenea, pentru un prieten special nu intotdeuna un cadou material este solutia, ci mai degraba ceva mult mai emotional. Daca iti doresti sa realizezi o surpriza din acest registru, atunci poti cauta in arhiva personala cu fotografii mai vechi si alege o imagine cu tine si prietena ta, surprinsa cu ani in urma, poate chiar din anii copilariei, o poza de care aproape ati uitat amandoua. 

O poti transforma intr-un frumos tablou cu rame deosebite si totodata intr-un cadou de suflet, menit sa-i faca aniversarea memorabila.

Cele mai citite articole