Decizia de a cumpăra o pereche de sandale din piele pentru sezonul cald vine cu numeroase provocări, date de numărul mare de produse de acest gen disponibile pe piaţă. Cea mai inspirată alegere ar părea cumpărarea unei perechi de sandale ieftine, care nu sunt din piele, în culori neutre precum alb, negru sau gri, astfel încât să poată fi asortate la orice ţinută, să “ţină” o vară şi să poată fi schimbate următorul sezon care vine cu modele noi şi cu provocări noi.

În realitate, modelele de sandale cu toc moderne, din piele naturală, care sunt mai costisitoare decât cele din alte materiale, reprezintă o investiţie cât se poate de benefică pentru cumpărătoarele care le vor folosi o perioadă îndelungată de timp, mai multe sezoane la rând.

Materialul şi tocul – criterii importante pentru a alege sandalele purtate în sezonul cald

Diferenţa de preţ la încălţămintea de piele şi din materiale de calitate mai slabă este semnificativă. Dar şi durata de viaţă este importantă. În timp ce sandalele din piele pot fi scoase timp de cel puţin 10 sezoane din dulap, până se demodează, sandalele din materiale de calitate mai slabă pot fi folosite o perioadă scurtă de timp. Sandalele din piele naturală sunt ideale pentru că asigură confort, sunt uşoare şi nu permit apariţia transpiraţiei. De aceea, pentru femeile cu un stil de viaţă mai activ, sunt recomandate sandalele din piele cu talpa joasă sau ortopedica, încălţările comode.

Cele mai citite articole

Pentru femeile care au un stil vestimentar elegant şi rafinat, sandalele din piele cu toc se vor dovedi eficiente în fiecare zi.

Sandale cu toc gros vs. sandale cu toc subţire

Încălţămintea de damă de vară nu trebuie să fie formată numai din papuci şi sandale cu talpa ortopedică. Femeile care ţin la prestanță şi la etichetă pot investi în sandale cu toc, un accesoriu la care multe femei doar visează pentru că li se pare că vara, din cauza transpiraţiei, le este mai greu să meargă pe tocuri fără ca piciorul să alunece pe talpa.

Sandalele cu toc caracterizează femeile cu un stil feminin, chic, femeile care lucrează la birou sau au ţinute foarte pretenţioase în fiecare zi. Sandalele cu toc gros sunt, nu numai foarte stabile, ci şi articole care vor atrage atenţia şi admiraţia celor din jur, aducând un confort inegalabil. Sandalele cu toc gros, în culori neutre sau vibrante ajută femeile să se facă remarcate în sezonul cald în fiecare zi. Acestea pot fi folosite chiar şi la evenimentele ce au loc seară pentru că se asortează perfect la rochiile fancy de petrecere sau la ţinutele de ocazie.

Sandalele cu toc subţire, pe de altă parte, sunt definiţia eleganţei şi rafinamentului. Acestea exprima lux, opulenta, ajutând purtătoarele să obţină un aspect sofisticat fără efort. Se poartă sandalele cu toc înalt din piele de cea mai bună calitate, la ţinutele de zi mai sofisticate şi la ţinutele de seară.

Cele mai citite articole