Modelele de aparate de făcut hot dog profesionale sunt niște echipamente gastronomice cu totul aparte.

La fel ca și echipamentele de preparat shaorma, ele au o caracteristică specială: nu doar că sunt utilizate la producerea propriu-zisă de hot dog și de încălzire a chiflelor sau baghetelor de panificație, dar au și un important rol publicitar. Sunt un adevărat magnet vizual pentru etalarea produselor și impulsionarea vânzărilor unora dintre cele mai populare alimente de stradă de pe glob la momentul actual.

Tehnica aceasta de atragere a clienților prin gătire pe loc este utilizată în principal în punctele de fast-food mobile și staționare.

Specialiștii companiei TC Romania Crown Cool te pot ajuta să alegi modelul de echipament care ți se potrivește cel mai bine din perspectiva afacerii tale, deoarece îți pot oferi informații despre tipurile și caracteristicile fiecărui aparat pentru hot dog aflat în oferta lor actuală. Aceste date te vor ajuta să selectezi exact acel model de echipament ideal pentru ceea ce îți trebuie în activitatea ta specifică.

Criterii de alegere pentru aparatele pentru hot dog profesionale

Principiul de funcționare al dispozitivelor de făcut hot dog

Echipamentul profesional de realizat hot dog servește în primul rând pentru a pregăti și menține la temperatura potrivită cârnații, crenvurștii și chiflele sau baghetele. Dar, în funcție de tipul de aparat, această sarcină este realizată în moduri diferite.

În primul rând, echipamentele sunt clasificate în funcție de tipul de tratament termic la care sunt supuse produsele alimentare respective:

  • Prăjire. În acest tip de echipament pentru hot dog,  cârnații sunt procesați pe foc (mai rar) sau pur și simplu ținuti la o temperatură ridicată cu umiditate minimă (mai des).
  • Aburi. Produsul este procesat prin folosirea unui curent de aburi (aer fierbinte umed). Majoritatea aparatelor de făcut hot dog cu abur au un principiu de funcționare standard. Echipamentul este echipat cu o cuvă închisă, de cele mai multe ori transparentă, așa-numită „cameră cu aburi”. Compartimentul intern este împărțit în două părți: pentru chifle, crenvurști și cârnați. Tratamentul se efectuează cu abur injectat, a cărui temperatură este controlată electronic.

Capacitate. Numărul de cârnați/crenvurști și chifle care pot fi preparate într-o singură etapă de producție.

Numărul de țepușe. Una sau mai multe, în funcție de model.

Dimensiuni. Acest parametru este important, dacă nu există suficient spațiu liber în bucătăria profesionalăsau dacă sunteți doar la etapa de proiectare a unei cafenele sau a unui fast-food.

Aspect exterior. Alegerea lor depinde pur și simplu de preferințele individuale ale proprietarului afacerii sau ale operatorului aparatului.

Consum de energie. Luați în considerare acest parametru pentru a calcula capacitățile rețelei dvs. electrice.

Tensiune de lucru. În marea majoritate a modelelor, 220 V/50 Hz este standard.

Marca. TC Romania Crown Cool oferă produse de la producători internaționali renumiți.

Greutatea mașinii hot dog. Este un aspect important mai ales pentru punctele de vânzare mobile sau catering.

Dotări suplimentare. Unele modele sunt echipate cu iluminare îmbunătățită, lămpi indicatoare sau sticlă termorezistentă. Aceste opțiuni fac aparatul mai ușor de utilizat, dar cresc și prețul.

Poți studia caracteristicile detaliate în fișa de produs individuală de pe tcromania.com. Majoritatea au țepuşe din aluminiu, se încălzesc rapid, prezintă un consum de energie redus și sunt fabricate din oțel inoxidabil.

Tot la TC Romania Crown Cool poți comanda și utilajul de făcut hot dog în mod profesional care îți trebuie. Intră acum să le analizezi oferta de aparate de făcut hot dog!

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *