Cumpărarea unei case la roșu este benefică nu numai pentru persoane fizice, ci și pentru persoane juridice. Acestea pot fi companii de construcții angajate în finisarea și amenajarea caselor. De asemenea, mulți dezvoltatori își închiriază casele în stadiul de finisare, pentru a nu cheltui fonduri suplimentare pentru plata serviciilor antreprenorilor și a designerilor de interior, și în acest caz, poți cumpăra o casă la roșu fără teamă, ci doar verificând documentul.

Dacă vorbim despre persoane fizice, principalul beneficiu este prețul economic. Casele la roșu pot fi finisate cu propriile mâini, ceea ce te va costa în general mai ieftin. Însă, acesta nu este singurul avantaj. O casă la roșu poate fi interesantă nu numai pentru cumpărătorii cu un buget limitat, ci și pentru cumpărătorii care ar dori să-și creeze în mod independent structura internă a casei, constructori privați care sunt capabili să construiască independent comunicații și să realizeze un finisaj, dar care nu au capacitatea de a construi pereții și acoperișul unei case. La cumpărarea unei case la roșu vei economisi aproximativ 20% – 30%.

Case la roșu – Avantaje

Un avantaj incontestabil al achiziționării unei case la roșu, poate fi faptul că terenul pe care se află casa, este situat într-un loc atractiv pentru cumpărător – într-o zonă pitorească, nu departe de locul de muncă sau într-o zonă de prestigiu sau istorică, dens populată. Avantajul de a cumpăra o casă la roșu, este că noul proprietar, poate să descopere mai bine construcția  și eventualele defecte, și, de asemenea, să termine casa singur, schimbându-i aspectul, să crească sau să reducă deschiderile pentru ferestre sau uși, să reloce prizele electrice sau să opteze pentru finisarea interioară și exterioară.

Cele mai citite articole

Dar dacă te uiți la o astfel de achiziție dintr-un unghi diferit, atunci avantajele acesteia vor deveni evidente. Așadar, o casă incomplet realizată, va dezvălui multe dintre deficiențele făcute în timpul construcției sale, dacă există, desigur, unele. Nu este un secret faptul că mulți vânzători lipsiți de scrupule, în special cei care câștigă bani pentru construcția și vânzarea de case, se ascund sub finisajul final, ascunzând proasta calitate sau chiar mai grav, probleme de proiectare. În plus, dacă realizezi singur finisajul casei, atunci o poți face în conformitate cu propriul gust, și nu pe gustul vânzătorului.

Case la roșu – dorința de a economisi bani

Etapele construcției casei la roșu pot fi diferite: achiziționarea unei case la roșu în etapa de fundație, pereți dar fără acoperiș face posibilă economisirea de bani, achiziționarea unei case la roșu în faza finală fără finisare, îți permite să creezi un interior în funcție de preferințele tale sau poate fi o casă completă, la roșu fără comunicații. Fiecare ofertă are propriile sale caracteristici, care se reflectă în costul obiectivului.

Principalul avantaj și principalul motiv pentru cumpărarea unei case la roșu, este dorința de a economisi bani. Dar nu se poate spune că achiziția unei construcții neterminate este o decizie pur economică, deoarece, dorința de a decora casa după bunul gust, susține acest segment pe piață.

Cele mai citite articole