Firmele care se respecta ofera angajatilor ecusoane personalizate pentru ca acestia sa se identifice cu brandul si cu locul in care isi desfasoara activitatea. Exista mai multe avantaje pentru care sunt recomandate aceste ecusoane in firme. 

Ecusoane personalizate pentru o imagine de brand completa

In cadrul unei companii, imaginea generala a brandului conteaza si poate fi cu usurinta consolidata cu ecusoane personalizate. Atunci cand fiecare angajat are un ecuson personalizat cu toate detaliile personale care pot fi de folos clientilor si cu elementele vizuale ale companiei, imaginea per ansamblu va fi cu siguranta una dintre cele mai bune. Fiecare client va putea vedea ca se acorda o atentie deosebita tuturor detaliilor.

Cu ecusoane personalizate sunt facilitate relatiile cu clientii

Atunci cand un client stie numele persoanei cu care vorbeste, angajatul nu mai este vazut ca un simplu necunoscut si sunt facilitate relatiile. Clientul se va simti liber sa se exprime, sa puna intrebari si sa ceara detalii, sa afle mai multe despre serviciile si produsele companiei si eventual sa cumpere. De asemenea, clientul va sti ca in momentul in care este nemultumit de anumite servicii sau de atitudinea angajatului, atunci cand formuleaza o plangere are mai multe sanse sa obtina ceea ce doreste spunand clar numele angajatului cu care a avut probleme.

Cele mai citite articole

Ecusoane personalizate pentru targuri si showroomuri

Atunci cand compania participa la diverse targuri sau showroomuri este important ca angajatii sa poarte ecusoane personalizate astfel incat sa se poata delimita de angajatii altor companii prezente in acelasi loc. Si in aceasta situatie, ecusoanele personalizate vor face interactiunea dintre angajati si clienti mai usoara si mai naturala si sunt cele care faciliteaza relatiile cu publicul. 

Avantajele ecusoanelor personalizate in relatia cu partenerii

Atunci cand partenerii de afaceri viziteaza compania, vor avea o imagine de ansamblu mai buna atunci cand vad ca toti angajatii au ecusoane personalizate. In momentul in care se adreseaza unui angajat, acesti parteneri il vor putea striga pe nume, vor putea interactiona mai usor si mai bine si vor putea sti daca vorbesc cu persoana potrivita, conform informatiilor de pe ecuson. Spre exemplu, atunci cand un partener trebuie sa discute cu directorul de vanzari va putea citi pe ecuson daca persoana din fata lui este acest director, sau este managerul IT.

Ecusoanele personalizate ajuta la consolidarea relatiilor de echipa

Pentru ca o echipa sa functioneze corect este foarte important ca angajatii sa se cunoasca intre ei. Cu ajutorul ecusoanelor va fi mai simplu ca fiecare persoana sa retina numele colegilor pentru ca le va vedea zilnic pe ecuson si astfel relatiile de echipa se vor consolida mai rapid si mai eficient, ceea ce este foarte important pentru bunul mers al intregii activitati.

Cele mai citite articole