Sunt tot mai multe persoane care aleg sa apeleze la servicii funerare, iar specialistii de la funerareghica.ro ofera toate explicatiile cu privire la cele mai importante motive pentru care apropiatii unei persoane degedate aleg sa lase organizarea pe seama unei case de pompe funebre.

Organizarea are loc usor si rapid

Cu siguranta decesul unei persoane apropiate este un eveniment foarte trist, iar cei care ar trebui sa se implice trebuie sa faca fata acestor sentimente. Acesta este unul dintre motivele pentru care aleg sa cedeze organizarea unor specialisti. Cu siguranta o fiica indurerata nu are starea necesara pentru a alege tot ce tine de o inmormantare si pentru a se ocupa de tot ceea ce implica acest lucru, ceea ce inseamna ca ajutorul profesionist este varianta optima.

Sunt respectate toate traditiile

In Romania, in ceea ce priveste inmormantarea, se imbina traditiile crestine cu cele pagane, iar persoanele care se ocupa de organizare trebuie sa tina cont de toate acestea. Foarte multi, care se confrunta pentru prima data cu o astfel de situatie nu au nici cea mai vaga idee despre ce ar trebui sa faca si incep sa primeasca sugestii de la rude si alti prieteni. Este important de mentionat faptul ca fiecare regiune are propriile obiceiuri si multe dintre ele nu seamana de loc. Colaborand cu profesionistii, acestia vor sti foarte bine ce trebuie sa faca pentru ca rezultatul final sa multumeasca pe toata lumea.

Cele mai citite articole

Asigurarea transportului

Fie ca este vorba despre transport in tara sau despre repatriere, decedatul trebuie sa respecte anumite conditii pentru a fi transportat legal. Pentru repatrieri este nevoie de aprobari speciale si de sicrie reglementate, dar si despre mijloace de transport care sunt acceptate in acest sens, motiv pentru care o persoana fizica nu se va descurca deloc fara ajutorul unei firme care asigura servicii funerare. De asemenea, transportul decedatilor pe teritoriul tarii este foarte bine reglementat si se face cu masini speciale.

Asigurarea pachetelor si organizarea parastasului

La fiecare inmormantare se ofera pachete si se face un parastas dupa. Rudele ramase in viata pot sa nu aiba timpul si nici starea necesara pentru aceste doua aspecte si nici pentru gatit in general. Cu ajutorul unei firme care ofera servicii funerare, aceste probleme vor fi rezolvate foarte simplu si usor si de foarte multe ori ele ofera si locul pentru organizare.

Flori si coroane

Pentru inmormantari sunt cumparate flori si coroane. Cu ajutorul unei firme care asigura servicii funerare, pachetul va include si o mare parte din flori, spre marea usurare a persoanelor apropiate care nu trebuie sa mai mearga la florarie si sa le caute, intr-un moment in care au atat de multe pe cap. 

Cele mai citite articole