Brelocuri, stilouri personalizate, USB-uri personalizate precum si alte obiecte publicitare sunt actualmente omniprezente pe piata comerciala. USB-urile personalizate au devenit, in ultimii ani, obiecte promotionale indispensabile, atat in domeniul privat cat si in domeniul profesional. 

Companiile au inteles acest lucru si s-au gandit sa adopte USB-urile personalizate ca si cadou pentru a atinge unele obiective.

De ce sa oferim un USB personalizat ca si cadou?

Intai si intai, de mentionat este faptul ca aceste USB-uri personalizate permit difuzarea unui mesaj sau unui document de prezentare datorita functiei sale. Acest obiect publicitar premium poate fi transportat peste tot datorita dimensiunii sale reduse. Distribuind USB-uri personalizate, clientela va fi mai interesata de oferta companiei si USB-ul va deveni si mai popular. Acest obiect high-tech de asemenea, o modalitate mai ieftina de a fideliza clientii, de a stimula vanzarile si joaca un rol important in comunicare.

Cand oferim un USB personalizat ca si cadou?

Cele mai citite articole

Craciunul este, de obicei, cel mai potrivit moment pentru a recompensa clientii si angajatii loiali. De asemenea, este important sa oferiti produse care sunt perfecte pentru expozitiile comerciale. Exista multe exemple: articole promotionale ecologice, cum ar fi creioane si caiete din lemn, pungi de cumparaturi cu documentatia companiei, pixuri personalizate si dulciuri promotionale. Si de ce sa nu oferiti pachete cadou? Trebuie doar sa alegeti cateva modele din aceste exemple, la care sa adaugati un USB personalizat sub forma de cheie, clasic, din lemn, techmate, etc.

Cum sa alegeti un USB?

Exista multe modele diferite USB-uri personalizabile, de la cele mai originale la cele mai luxoase. Primul factor care trebuie luat in considerare este dimensiunea acestuia. Pretul este mai mare daca unitatea flash este mai puternica si, mai ales, cu tehnologie avansata. Pretul variaza in functie de viteza de transfer si de capacitatea de stocare. 

Capacitatea de stocare este un criteriu esential. In concluzie, exista trei criterii care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti: designul, pretul si capacitatea de stocare. In orice caz, este posibil sa gasiti USB-uri personalizate de toate tipurile si formele, deoarece producatorii devin din ce in ce mai inventivi.

Cele mai citite articole