Cei mai mulți pariori urmăresc cu foarte mare atenție, concentrați și în direct cel mai multe dintre meciurile și întrecerile pentru care pariază. Dacă punem la socoteală opțiunile speciale disponibile pentru acest gen de întreceri, așa cum este și cea de cash out, interesul pentru a alege pariuri sportive live, este cât se poate de justificat și din ce în ce mai mare.

Pariurile live sunt mult mai dinamice și mai emoționante decât pariurile obișnuite. Ele sunt pentru cei care știu sau vor să învețe cum să-și țină în frâu deciziile, bugetele și câștigurile. Spre deosebire de jocurile cu cotă fixă, necesită mult mai multă stăpânire de sine și capacitate de a alege momentul cel mai potrivit pentru a iniția sau încheia un pariu.

Ce sunt de fapt pariurile live?

Pariurile live sunt acel tip de pariuri ce pot fi plasate atunci când o întrecere sportivă sau un meci sunt în derulare, imediat după ce a început partida și chiar în ultimul minut de joc. Se poate paria, de data aceasta în direct, la fel ca și pentru celelalte meciuri, pentru învingător, număr de goluri, cartonașe, jucători etc.

Pentru astfel de meciuri cotele se actualizează permanent, în funcție de tot ceea ce se întâmplă pe teren și de opțiunile pariurilor. În stabilirea cotelor și actualizarea datelor intră multe aspecte, nu doar factorul uman, ci și o serie de politici interne ale operatorilor și informații oferite de softuri sofisticate, ce iau în calcul multe detalii.

De pariuri live, cu cote bune și opțiuni speciale poți avea parte și pe https://www.betfair.ro/. Serviciile și opțiunile oferite sunt diversificate și de calitate.

Cele mai citite articole

De ce să joci la pariuri live?

Există numeroase motive pentru care acest gen de pariuri sunt foarte populare și pentru care sunt alese de utilizatori. Printre cele mai importante avem:

  • Sunt mult mai dinamice și mai pline de adrenalină.
  • Poți paria în orice moment al partidei.
  • Poți paria oriunde te-ai afla, de pe telefonul mobil.
  • Ai posibilitatea de a juca un număr mare de pariuri într-un interval mult mai scurt de timp.
  • Ai mai multe șanse de câștig.
  • Poți simți mult mai bine direcția în care evoluează un meci sau o întrecere sportivă.
  • Este pentru cei care preferă jocul la intensitate maximă.

Dacă ai la dispoziție această variantă de joc, îți place să urmărești întrecerile pentru care pariezi și dispui și de un telefon mobil, cu aplicația pentru platformă, merită să încerci să joci la pariuri live. În meciurile live feelingul este diferit și deciziile sunt mult mai pline de adrenalină.

Dacă nu îți poți stăpâni emoțiile și nu reușești să te concentrezi și să decizi în condiții bune pentru acest tip de pariuri, poți rămâne la varianta pe care o preferi.

Oricare ar fi platforma, dispozitivul pe care alegi să pariezi și sumele aflate la dispoziție, nu pierde niciodată din vedere, ca pariurile sportive implică și riscuri, fie că joci la cote fixe, fie la cote live.

Testează, alege și joacă doar pe platforme licențiate, cât mai responsabil și echilibrat.

Cele mai citite articole