La editura-foryou.ro poti gasi carti de numerologie care iti ofera oportunitatea prin analiza numerologica, adica a numerelor, de a vedea ceea ce este ascuns, secret si diferit, alte mesaje astrale. Aceasta metoda sau abordare numerologica, ia in considerare numerele. Numerele au propria lor energie si propriul simbolism. Numerele provin din data nasterii si ofera informatii si mesaje nestiute. Aceasta cunoastere dezvaluie atat caracterul omului, cat si destinul sau karma lui.

O carte de numerologie este destinata tuturor

Daca esti incepator, cartea de numerologie te va ajuta. In carte poti citi semnificatia datei nasterii, ce inseamna numerele din data nasterii si ofera informatii. Data nasterii arata caracterul persoanei careia i se ofera informatii. Interpretarea si analiza datei nasterii inseamna numere de la 1 la 31. Analiza numerica si interpretarea datei de nastere te face sa-ti cunosti mai bine caracterul si oamenii asociati tie. Numerele din data nasterii ofera raspunsuri la intrebari pe care fiecare dintre oameni si le pune deseori despre misticism, magie, ocultism, nevazut, invizibil. De asemenea, vei afla totul despre evenimentele globale din viata ta si predestinarea.

Luna personala si anul personal

Din carti de numerologie vei afla cum se calculeaza anul personal si cum se calculeaza luna personala, calcularea numarului de viata, perioada in viata, care sunt perioadele favorabile si critice din viata ta, la ce te poti astepta, daca te potrivesti cu partenerul tau de viata, cu persoanele dragi din viata ta, daca esti compatibila cu partenerul de viata si multe altele. 

Compatibilitate cu partenerul din viata ta

Cartile de numerologie ofera o descriere detaliata a anilor personali favorabili cu privire la: compatibilitatea partenerilor, parteneri indragostiti, daca te potrivesti cu persoana iubita, compatibilitate in functie de data nasterii, compatibilitate in dragoste cu persoana iubita. Cartea despre numerologie ofera informatii detaliate despre anii personali de bun augur, despre relatiile de dragoste si dragoste intre parteneri. O astfel de carte este potrivita nu numai pentru incepatori, ci si pentru cei avansati.

Ce poti afla din carti de numerologie

Din carti de numerologie poti afla care sunt anii personali favorabili, care este cel mai mare procent de fiabilitate si ce posibilitate ai de a se indragosti, cand sunt astrele favorabile pentru tine si cand va aparea un partener in viata ta, daca esti singur/a, precum si dezvoltarea unei relatii romantice si relatii armonioase in parteneriat. Mai mult decat atat, cartile de numerologie iti arata in ce perioada ti se ofera sanse, in care ani personali. Parteneriatul si relatiile de dragoste cu ajutorul numerologiei pot sa fie transformate in relatii valoroase, cu alternativa de a fi impreuna, de a te casatori, de a construi o casa sau o familie. Cartile de numerologie practica reprezinta un ghid practic de numerologie, o lectura distractiva care iti ofera multe posibilitati.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *