Falken a marcat inceputul unei noi ere a anvelopelor de inalta performanta Ultra High Performance. Au castigat popularitate nu numai in tara producatorului, ci in intreaga lume. Gama de anvelope Falken sunt alese astazi pentru marci de masini sport, sedanuri clasice, SUV-uri. Cei obisnuiti cu viteza mare si cu anvelope de calitate, nu trebuie sa plateasca excesiv pentru achizitionarea de astfel de produse, deoarece exista anvelope Falken. Anvelopele Falken au un pret accesibil si sunt de calitate. Nu cu mult timp in urma, Falken vindea doar pe piata interna, insa treptat a devenit cunoscut si in afara tarii. Falken a devenit cunoscut pentru soferii care apreciaza raportul optim pret/calitate. Pentru a-si demonstra avantajele fata de alti producatori, Falken a organizat si a condus o serie de curse de testare pe cunoscutul circuit de curse german North Loop. Astfel, multe publicatii au raportat rezultatele stralucitoare ale acestui model, iar fanii au crescut considerabil.

Anvelope Falken – Avantaje

Conceptul principal al producatorului Falken este fabricarea de modele de mare viteza, cu o manevrabilitate excelenta si un aspect atractiv. Acest tip de cauciuc a fost dezvoltat prin utilizarea tehnologiilor Sumitomo in proiectarea si producerea de anvelope de iarna Falken, cu proprietati excelente de conducere si performante tehnice, precum si un design elegant. Datorita acestui fapt, modelele de anvelope de iarna pentru masini, au devenit destul de populare. Anvelopele speciale si modelele de rulare ofera siguranta, stabilitate si rezistenta la conducerea agresiva la viteze mari, atat pe drumurile asfaltate cat si pe cele din afara drumului. Anvelope deiarnaFalken sunt o combinatie optima de rezistenta la uzura, fiabilitate si durabilitate. Cauciucul are proprietati adezive imbunatatite si rezistenta la temperaturi foarte scazute. Utilizarea anvelopelor de iarna Falken iti permite sa mentii echilibrul necesar de rigiditate si elasticitate, precum si sa reduci rezistenta la rulare a anvelopelor, ceea ce implica o reducere a consumului de combustibil. 

Anvelope Falken – zgomot si vibratii reduse

Cele mai citite articole

Dispunerile atent proiectate si geometria blocurilor de rulare Falken, ofera zgomot si vibratii reduse. Stemele de drenaj formate din aceste elemente asigura o drenare rapida, crescand in acelasi timp calitatea aderentei si rezistenta la acvaplanare. Anvelopele de iarna sunt realizate cu tehnologie de inalta calitate pentru o mai buna stabilitate pe sosele si drumuri cu zapada si gheata. Anvelopele de iarna Falken fac fata provocarilor de rulare in conditii dificile. Sofatul necesita ingrijiri suplimentare. In acelasi timp, anvelopele joaca un rol important, deoarece ar trebui sa ofere o aderenta buna pe sosea in toate conditiile meteorologice si aspectul cauciucului. 

Anvelope Falken – calitate si fiabilitate

Prin urmare, anvelopele Falken indeplinesc toate cerintele, indiferent de experienta de conducere si starea drumului. Se remarca, in special, duritatea cauciucului, datorita caruia se asigura precizia in conducere, senzatii confortabile in interiorul cabinei, precum si o buna cuplare cu asfaltul. Asigura-ti o iarna fara griji cu un set nou de anvelope de iarna de la Velopa.

Cele mai citite articole