Te-ai hotarat sa incerci pariurile sportive online, dar nu esti familiarizat cu termenii specifici din acest domeniu? Nu te ingrijora, suntem aici sa te ajutam! In acest articol, vei gasi un dictionar cu termeni esentiali pe care trebuie sa ii cunosti inainte sa te apuci de pariurile sportive. Fie ca esti un incepator sau un parior experimentat, acest dictionar iti va fi de mare ajutor.

Casa de pariuri online player.ro este o platforma pe internet care iti permite sa plasezi pariuri pe evenimente sportive. Aceasta iti ofera o gama larga de sporturi si competitii, precum fotbal, baschet, tenis sau curse de cai. Prin intermediul unei case de pariuri online, poti paria pe rezultatele meciurilor, scorul final, marcatorii sau alte variante de pariere. Este important sa alegi o casa de pariuri online de incredere, care sa iti ofere o experienta sigura si transparenta.

In cadrul unei case de pariuri online, vei gasi adesea si o sectiune de casino. Aceasta iti ofera posibilitatea de a juca jocuri de noroc, precum sloturi, ruleta sau blackjack. Daca esti pasionat de jocurile de cazino, poti incerca si aceasta optiune. Totusi, este important sa joci responsabil si sa nu te lasi prins in capcana dependentei de jocuri de noroc.

Handicapul este un termen des intalnit in pariurile sportive. Acesta se refera la un avantaj sau dezavantaj acordat unei echipe sau unui jucator pentru a echilibra sansele de castig. 

De exemplu, daca o echipa este considerata favorita, poate primi un handicap negativ, ceea ce inseamna ca trebuie sa castige cu un numar mai mare de goluri pentru a fi considerata castigatoare. Pe de alta parte, echipa considerata outsider poate primi un handicap pozitiv, ceea ce inseamna ca poate pierde cu un numar mai mic de goluri pentru a fi considerata castigatoare. 

Handicapul este un concept important de inteles inainte de a plasa un pariu, deoarece poate influenta sansele tale de castig.

Pariu simplu: Un pariu plasat pe un singur eveniment sportiv.

Pariu combinat: Un pariu plasat pe mai multe evenimente sportive, in care toate selectiile trebuie sa fie castigatoare pentru a obtine un castig.

Cele mai citite articole

Cota: Reprezinta valoarea castigului potential in cazul in care pariaza pe un eveniment sportiv. Cu cat cota este mai mare, cu atat castigul potential este mai mare, dar sansele de castig sunt mai mici.

Pariu live: Un pariu plasat in timpul desfasurarii unui eveniment sportiv.

Over/Under: Un pariu plasat pe numarul total de goluri, puncte sau alte statistici in cadrul unui eveniment sportiv.

Cash-out: Optiunea de a inchide un pariu inainte de incheierea evenimentului sportiv, pentru a minimiza pierderile sau a asigura un castig.

Pariu pe rezultatul final – un pariu plasat pe rezultatul final al unui meci.

Pariu pe scor corect – un pariu plasat pe scorul exact al unui meci.

Pariu pe marcatori – un pariu plasat pe jucatorii care vor marca goluri sau puncte intr-un meci.

Pariu pe cornere – un pariu plasat pe numarul total de cornere acordate intr-un meci.

Acum ca ai aflat cateva dintre termenii esentiali din pariurile sportive, esti pregatit sa incepi sa pariezi online. Aminteste-ti sa pariezi responsabil si sa nu iti depasesti bugetul stabilit. Succes!

Cele mai citite articole