O afacere cu preparate si diverse feluri de mancare, cu ingrediente ce au nevoie de conditii speciale nu poate functiona in siguranta fara echipamente frigorifice si utilaje frigorifice de top. Cand ai mai multa marfa care e perisabila si trebuie sa o tii la temperaturi scazute echipamentele frigorifice devin indispensabile si trebuie alese cu grija pentru a asigura o conservare cat mai eficienta a produselor sau a ingredientelor.

Din gama de echipamente frigorifice pentru HoReCa, domeniul unde avem cea mai mare nevoie de ele, amintim dulapurile frigorifice, de congelare, mesele frigorifice, de congelare, abatitoarele, blast chiller, dulapurile frigorifice si de congelare pentru patiserie, camerele frigorifice sau de congelare, mesele frigorifice specializate, vitrinele verticale.

Pe toate le gasiti la preturi excelente si la ContiGrup.ro, in fiecare categorie aveti mai multe variante ale aceluiasi produs, din materiale de calitate, rezistente la uzura, usor de folosit si de mutat cand e nevoie. Magazinul online care comercializeaza echipamente si utilaje frigorifice a ales doar cele mai bune produse pentru toate tipurile de afaceri care au nevoie de ele, le livreaza rapid si le ofera transport in cele mai sigure conditii.

In pagina de produs aveti si detalii despre materiale, utilizare, detalii tehnice, imagini relevante cu produsele respective. E suficient sa va ganditi ce aveti nevoie pentru afacerea dvs. si echipa de la ContiGrup.ro va va face o oferta si va va indica cele mai bune produse pe care le puteti utiliza pentru pastrarea ingredientelor sau alimentelor care nu rezista la temperaturi normale.

Cele mai citite articole

Firma cu echipamente si utilaje frigorifice aduce in permanenta produse de top, stocurile sunt refacute, fiecare produs este evaluat si certificat inainte de livrare, se comercializeaza doar cele mai sigure si mai performante utilaje si echipamente frigorifice pentru afaceri mici sau mari.

La ContiGrup clientii beneficiaza de asistenta si consultanta de specialitate in cele mai bune conditii, utilajele si echipamentele se vor comporta foarte bine si vor putea fi utilizate pe o perioada lunga de timp, nu au nevoie de intretinere speciala si sunt foarte simplu de folosit in orice context.

Nu ocupa spatiu mult, designul e unul compact, au foarte multe spatii speciale pentru depozitare la temperaturi scazute si isi pastreaza aspectul profi pe toata durata utilizarii in spatii dedicate.

Toate alimentele sau ingredientele puse in echipamentele si in utilajele frigorifice isi vor pastra calitatile nutritive, temperatura de pastrare e constanta, se poate verifica si ajuta dupa nevoi la echipamentele care permit acest lucru.

Va puteti baza pe echipamente frigorifice de la ContiGrup de fiecare data, doar cele mai rezistente si mai interesante din punctul de vedere al constructiei ajung pe rafturile virtuale ale magazinului online, asa ca aveti de unde alege orice fel de utilaje si echipamente frigorifice pentru diverse afaceri.

Cele mai citite articole