Sub îndrumarea antreprenorială a lui Iustin Paraschiv și cu angajamentul de a furniza consumatorilor produse de top, Carmistin a inaugurat prima fermă de pui BIO din România, marcând un pas semnificativ în evoluția sectorului agroalimentar autohton. Această fermă modernă, recent deschisă, este situată în inima naturii, în comuna Leleasca, din județul Olt, iar Carmistin intenționează să extindă acest segment BIO prin deschiderea altor ferme similare.

Inspirat de dorința de a îmbunătăți piața alimentară românească, Iustin Paraschiv, fondatorul Carmistin, a pus bazele acestei inițiative îndrăznețe. Noua fermă BIO reprezintă o combinație între tradiție și inovație în domeniul agroalimentar, subliniind angajamentul companiei pentru sustenabilitate.

Noul produs, Puiul BIO Hrănit Sănătos, ocupă un loc de frunte în oferta La Provincia, oferind un produs ecologic și meticulos selecționat, pentru a satisface gusturile sofisticate ale consumatorilor.

La Provincia introduce pe piață – Puiul BIO Hrănit Sănătos

Marcând un angajament solid pentru sustenabilitate, brandul La Provincia din grupul Carmistin, a adăugat în oferta sa acest produs inovator.

Prezentarea acestui produs excepțional a fost un punct central al evenimentului de lansare, evidențiind noua direcție de dezvoltare a Carmistin și angajamentul său față de o industrie agroalimentară sustenabilă în România. Această inițiativă reprezintă un moment cheie în evoluția producției alimentelor BIO în țară.

Andrei Brumaru, directorul executiv al Carmistin, a subliniat importanța acestei lansări, menționând că deschiderea primei ferme de pui BIO reprezintă un pas natural în cadrul planului strategic al companiei de a furniza produse BIO în România. Cererea crescută pentru Puiul BIO La Provincia reflectă maturizarea pieței, cu o preocupare sporită pentru calitate și sustenabilitate.

Cele mai citite articole

Lansarea Puiului BIO Hrănit Sănătos de la La Provincia nu numai că îmbogățește portofoliul brandului, dar și ilustrează o nouă viziune asupra inovației și excelenței în sectorul agroalimentar. Acest produs nu este doar o opțiune premium, ci și un angajament față de mediu și sănătatea consumatorilor.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a accentuat importanța acestei lansări, declarând că inaugurarea fermei BIO de pui simbolizează un moment crucial în cadrul obiectivelor ambițioase ale companiei, promițând un viitor mai sănătos și sustenabil pentru consumatori și comunitate.

Iustin Paraschiv, La Provincia: “Puiul BIO se găsește pe piață din Noiembrie 2023

De la 1 noiembrie 2023, Puiul BIO Hrănit Sănătos La Provincia a devenit disponibil pe piața românească, oferind o gamă largă de greutăți, între 700 și 1.200 grame per tavă. Acest produs se distinge prin inovațiile sale și prin calitatea superioară, reprezentând o adăugire valoroasă la oferta de piață.

Un element distinctiv al Puiului BIO La Provincia este selecția atentă a hranei, provenind exclusiv din cereale organice de producție proprie, contribuind astfel la un gust autentic și reflectând angajamentul brandului pentru calitate.

Păsările sunt crescute în condiții optime în aer liber, fără antibiotice sau aditivi, punând accent pe o abordare responsabilă a procesului de creștere și asigurând standarde înalte de sănătate pentru produsul final.

Aceste practici reflectă misiunea Carmistin de a oferi un produs de calitate, în armonie cu mediul și sănătatea publicului. Prin această lansare, Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv, sprijină dezvoltarea durabilă a industriei agroalimentare, reflectând preocuparea pentru gust, sănătate și un viitor echilibrat.

Cele mai citite articole