Jocurile de noroc fac parte din categoria domeniilor care generează trenduri și care sunt în centrul atenției. Sloturi, jocuri live, pariuri sportive, toate sunt categorii abordate de jucători pe platformele cazinourilor. Secțiuni de joc precum cele dedicate jocurilor virtuale sau casino.netbet.ro/sloturi sunt din ce în ce mai des căutate. Totodată, activitățile conexe acestor categorii sunt și ele un subiect de interes.

Evenimentele importante în jocurile de noroc în 2023

Nd vorbim de jocurile de noroc nu facem referire doar la jocurile de tip slot sau la cele de masă, precum bine cunoscuta ruletă. Acest domeniu cuprinde și jocuri precum loto, Bingo, sporturi virtuale și poker. Unor categorii le sunt dedicate anual anumite evenimente, acestea având scop de promovare sau concurențial, în funcție de caz.

Am selectat 3 din cele mai importante evenimente din jocurile de noroc care se adresează jocurilor, dar care pot prezenta și un potențial de colaborare și cunoaștere.

Pixabay

Evenimentul iGaming din Germania

Unul din cele mai importante evenimente din jocurile de noroc și din esports este cel oragnizat ăn Germania. Acesta se va desfășura în Munchen, în luna iunie.

Evenimentul va include discuțiii deschise ce vor contribui la crearea unei mai bune legături ale producătorilor din igaming cu clienții lor. 

Summitul SBC Barcelona

Organizat ăn Spania, la Barcelona, summitul va găzdui peste 300 de dezvoltatori de jocuri de noroc care își vor prezenta noile produse și viitoarele concepte pe care intenționează să le implementeze în jocuri. Acestea este locul perfect pentru cei care dezvoltă jocuri de noroc și doresc să se facă cunoscuți în această industrie dinamică. 

Summitul european G&M

Cele mai citite articole

Acest summit va avea lob în Spania, pe 26 și pe 27 aprilie. Evenimentul se va concentra pe jocurile de noroc și în cadrul său companiile active în această industrie își vor putea prezenta viitoarele obiective și interese.

Summitul nu se concentrează doar pe muncă, ci și pe îmbinarea utilului cu plăcutul. Activitățile cu scop educațional și informativ vor fi completate cu activități recreative, precum golful.

Unsplash

IGB Live!

Evenimentul IGB Live! Va avea loc în Olanda, la Amsterdam. Acesta nu se adresează doar dezvoltatorilor sau investitorilor, ci în cadrul său se vor putea întâlni afiliații din domeniu, consultanți, parteneri și chiar clienți ale companiilor din industrie.

În centrul discuției vor fi aspecte precum modalitățile de plată, trenduri actuale și viitoare, oportunități de dezvoltare și colaborări.

G2E 

Expoziția globală de gaming este organizată la Las Vegas, imperiul jocurilor de noroc. Acesta va avea loc în luna octombrie și va implica promovarea produselor din domeniu și a producătorilor. Expoziția poate fi un bun mod de promovare și de identificare a potențialelor oportunităților de colaborare și de dezvoltare în domeniu. Vor participa părți interesate din multiple țări ale lumii. 

Cele prezentate mai sus sunt doar patru evenimente importante din lumea jocurilor de noroc de anul acesta. Lista completă conține mai multe evenimente la care cei interesați de jocurile de noroc pot participa, mai ales dacă interesul este manifestat pe partea de dezvoltare și de media. Industria are un potențial masiv de dezvoltare, iar elementele precum inovația și tehnologia merg parcă mână în mână cu aceasta.

Cele mai citite articole