Din toate ofertele early Booking Antalya este imposibil ca turiştii care doresc să organizeze o vacanţă reuşită aici să nu găsească o opţiune potrivită bugetului şi preferinţelor lor. Antalya este una din destinaţiile fascinante ale Europei, preferată de turişti mai ales în sezonul cald. Fiind situată la poalele munţilor Taurus, într-un frumos parc natural, staţiunea este un paradis pe pământ, înconjurat de plaje superbe şi de nisip fin. Antalya se bucura de o climă plăcută, care asigură peste 300 de zile însorite pe an, pentru care turiştii romani nu refuză nicio ocazie de a organiza vacanţă de vis.

Turiştii care vizitează această regiune se bucura, pe lângă frumuseţile zonei şi de sporturi nautice, de shopping şi de preparate culinare delicioase. Antalya cucereşte din prima turiştii, cu un apus sau un răsărit de soare. Cei care s-au decis să aleagă oraşul de pe coasta mediteraneană pentru un concediu organizat în familie sau pentru o escapadă cu prietenii trebuie să îşi facă de la bun început un plan de vacanţă şi să cunoască informaţii importante în acest sens.

Cum ajung turiştii români în Antalya?

Pentru că distanţă între cele două ţări, România şi Turcia reprezintă pentru turişti un impediment sau un semn de întrebare, specialiştii sunt de părere că turiştii ebuie să ştie de la bun început ce îi aşteaptă într-o vacanţă astfel organizată. Turiştii români au la dispoziţie numeroase oferte de petrecere a vacanţei în Antalya şi multiple posibilităţi de transport pentru a ajunge rapid şi sigur aici. Cel mai simplu pentru turişti este să ajungă în Antalya cu avionul, preţul dus-întors fiind de doar câteva zeci sau sute de euro pe perioada verii. Din România, turiştii pot zbura cu o cursă charter, iar întregul drum nu durează mai mult de câteva ore. 

Cele mai citite articole

Sunt şi persoane care preferă să ajungă în Antalya cu maşina personală, dar aceştia trebuie să ştie că staţiunea turistică este la  o distanţă de 1400 de kilometri, pentru care sunt necesare circa 20 de ore de condus. Turiştii pot pleca în Antalya şi cu autocarul, iar o astfel de cursă durează două zile şi implică şi o noapte de cazare pe traseu.

Care este cea mai bună perioadă pentru a organiza o vacanţă în Antalya?

Capitala turismului internaţional turcesc, aşa cum mai este numită staţiunea Antalya, aceasta staţiune se bucura de 300 de zile însorite pe an, ceea ce înseamnă că turiştii pot să îşi organizeze o vacanţă aici nu numai vară, ci şi primăvara, începând cu luna aprilie, mai ales pentru turiştii care vin aici pentru a desfăşura activităţi sportive.

Totodată, toamna este un sezon plăcut pentru vacanţe în Antalya, întrucât temperaturile sunt foarte blânde. Pe durata iernii, Antalya devine o oază de relaxare, cu numeroase centre wellness şi SPA, dar şi cu temperaturi plăcute.

Cele mai citite articole