În sfârșit, vara și-a făcut simțită prezența, mare motiv de bucurie pentru cei care și-au rezervat o vacanță la malul mării, într-o destinație de vis! Conform statisticilor, lunile iulie-august sunt cele mai aglomerate pe Aeroportul Henri Coandă, însă nici stațiunile de la malul Mării Negre nu duc lipsă de turiști.

Cum ofertele sunt tot mai irezistibile în Turcia sau Grecia, mulți români preferă să aleagă aceste destinații de vacanță în detrimentul sejurului petrecut în țară, mult mai scump, cu condiții care nu reflectă prețul plătit pentru sejur.

Așa cum menționam anterior, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, dar și pe cel abia redeschis publicului, Aurel Vlaicu, terminalele sunt înțesate de turiștii care abia așteaptă să se îmbarce către vacanță. Cele mai multe curse pleacă, în continuare, de pe Aeroportul Otopeni, așa că nu doar zborurile sunt pline de români, cât și parcarea de peste 1.793 locuri (mai ales că sunt români cu dare de mână).

Cum temperaturile ridicate ne fac să simțim un disconfort termic mult mai mare, nici nu este de mirare că majoritatea turiștilor preferă să meargă cu mașina personală la aeroport. Dar, dincolo de confortul pe care autovehiculul personal ni-l oferă, nu putem să nu ne întrebăm ”unde ne lăsăm mașina pe perioada sejurului?”.

Opțiunile disponibile – Parcarea de la Henri Coandă versus parcările private

Dacă ești genul de persoană care dă oricât pentru confort, dar nici nu te preocupă aspectele financiare, cu siguranță vei da câteva sute de lei pentru parcarea autovehiculului personal în incinta aeroportului.

Însă pentru turiștii preocupați de buget, care nici nu vor să arunce banii pe fereastră, câteva sute de lei pentru parcarea mașinii pe perioada sejurului este o cheltuială pe care nici nu și-o permit, dar nici nu vor să o facă. Astfel, aleg alternativa – parcare Otopeni privată, la prețuri mult mai accesibile.

Cauți varianta care nu îți periclitează bugetul de vacanță? Alege OTP Parking!

Cele mai citite articole

Dacă vrei o vacanță în care să te relaxezi pe deplin, fără a-ți face griji cu privire la mașina parcată, OTP Parking este tot ce ai nevoie! Parcarea privată din apropierea Aeroportului Henri Coandă a fost lansată cu scopul de a le oferi pasagerilor o alternativă sigură, eficientă și accesibilă pe termen lung, indiferent dacă călătoresc în interes personal sau de afaceri.

În plus, beneficiile oferite clienților nu se opresc aici. Nu știm cum sunt alte firme, dar la OTP Parking ne facem remarcați prin profesionalismul și abilitatea de a rezolva orice problemă neprevăzută, indiferent de oră. Știm că trăim vremuri agitate, în care timpul a devenit o resursă atât de prețioasă, și din acest motiv le oferim clienților noștri inclusiv posibilitatea de a-și rezerva locul de parcare direct pe site (cu plata online), la aceleași prețuri extrem de competitive. Sună pentru rezervare la numărul de telefon 0742 039 955 sau vino direct la noi pentru a face o rezervare pe loc!

Mai mult, nici nu trebuie să îți faci griji că nu vom avea spațiu! Dispunem de peste 230 de locuri de parcare în Otopeni, iluminate, semnalizate corespunzător și supravegheate video non-stop, la care vei primi acces.

NU ești convins că e varianta cea mai bună? Iată alte avantaje de a fi clientul OTP Parking!

Prețuri transparente

La OTP Parking nu se fac promisiuni de care nu ne putem ține! Astfel, pentru oricare dintre clienții noștri, politicile și prețurile sunt 100% transparente! Putem oferi și servicii suplimentare, cum ar fi întreținerea sau spălarea autovehiculului, la costuri rezonabile. Astfel, la întoarcerea din călătorie, îți vei găsi mașina impecabilă! Toate serviciile și prețurile sunt afișate pe site-ul nostru, în secțiunea de Tarife.

Proximitatea față de aeroportul Henri Coandă

Parcarea noastră se află la doar 1 km de Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. Vii la noi, îți parchezi mașina și ne îți oferim transferul gratuit către și de la terminalul de Plecări al aeroportului.

Îți aducem mașina direct la terminalul Sosiri

Vrei ca mașina să te aștepte în parcarea aeroportului la sosire? Nicio grijă, OTP Parking se ocupă și de acest aspect – îți aducem mașina, contra unei taxe rezonabile!

Transfer către Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu

Odată cu redeschiderea Aeroportului Băneasa pentru public au fost reluate curse regulate către destinațiile preferate de români. Deși parcarea este o problemă și aici (dacă există locuri libere, tarifele sunt extrem de ridicate), în continuare îți poți lăsa autoturismul la OTP Parking! Așa cum te-am obișnuit ne vom ocupa de transferul către Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu în cel mai scurt timp, la un cost cât se poate de convenabil.

Cele mai citite articole