Mazărea este o leguminoasă foarte bogată în substanțe nutritive și îți este cunoscută, mereu la îndemână, iar mâncărurile cu mazăre sunt un deliciu. Ea poate fi un fel principal de sine stătător sau o garnitură perfectă care să pună în valoare alte preparate principale.

Ce poți face cu mazărea la Thermomix?

Orice îți dorești tu! Dar dacă vrei câteva rețete adaptate special pentru Thermomix și care au rezultate garantate ar fi bine să arunci un ochi pe platforma GoostoMix atât pentru cele cu mazăre, cât și pentru alte tipuri de rețete.

De la clasica mâncărică de mazăre pâna la supe cu origini internaționale, mazărea își găsește locul în diverse preparate sau lângă diverse preparate.

Mâncărică de mazăre la Thermomix

Așa cum o cunoaștem cu toții, mâncărica aceea de mazăre în care nu știi dacă să înfigi furculița sau să înmoi pâinea prima dată. Plină de gust, aromată, dulce-acrișoară și ușor crocantă, exact așa cum trebuie, se prepară rapid la Thermomix.

La Thermomix prepari într-o oră și puțin această mâncărică de mazăre delicioasă fără să faci dezordine în bucătărie și fără sa stai pe lângă aragaz tot timpul. Urmezi rețeta și setările indicate în ea și te relaxezi cât timp Thermomix gătește pentru tine.

Piure de mazăre rapid la Thermomix

Dacă nu l-ai încercat până acum, trebuie să prepari și să încerci acest piure de mazăre la Thermomix. Textura fină pe care o are piureul de mazăre preparat după rețeta de mai sus este cu siguranță unică, iar gustul îți va depăși așteptările.

Cele mai citite articole

Prepară piureul și servește alături de preparate precum fripturile de porc, pui, vită, cu preparate din pește și chiar în combinație cu alte legume. Îl vei îndrăgi atât de mult încât va ocupa o poziție similară cu piureul de cartofi în preferințele tale.

Supă cremă de mazăre

Uite o altă formă în care se poate prezenta mazărea! Supa cremă de mazăre preparată la Thermomix este o masă de prânz ideală pentru că este hrănitoare și sățioasă, dar rămâne un preparat ușor de digerat cu o textură fină și delicată.

În plus, poți jongla puțin cu rețeta și o poți adapta în funcție de gusturile tale. Dacă ești o fire mai îndrăzneață poți adăuga mentă, iar garnisirea supei rămâne la latitudinea ta. Îi poți adăuga crutoane, semințe și orice altceva îți place ție și face supa unică.

Supă Minestrone cu mazăre

Această supă tradițională din Italia este una cu adevărat specială datorită aromelor proaspete pe care le îmbină și fiecare ingredient joacă un rol important în definirea gustului autentic. Mazărea este unul dintre ingredientele pe care le vei regăsi în rețeta de supă Minestrone GoostoMix și desăvârșește gustul acestui preparat.

Mazărea este un aliment sănătos pe care trebuie să îl introduci îl meniul tău astfel încât să beneficiezi de nutrienții și proprietățile pe care le deține.

Proteinele vegetale din mazăre sunt benefice pentru organism și sunt asociate cu o viață mai lungă, cu un risc redus de afecțiuni și conțin aminoacizi care sunt recomandați în recuperarea organismului după activități fizice și pentru creșterea musculară.

La Thermomix și cu rețetele GoostoMix, poți prepara mazăre în diverse moduri și într-un timp scurt așa că încearcă și tu o rețetă!

Cele mai citite articole