RTT Distribution este un magazin online specializat în accesorii auto de cea mai bună calitate pentru orice marcă și model de mașină. Îmbunătățiți-vă vehiculul cu produsele noastre de înaltă calitate, inclusiv sisteme de iluminare LED, jante și anvelope, huse pentru scaune, bare pentru portbagaj, prelate auto și multe altele. 

Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale premium și sunt proiectate pentru a îmbunătăți performanțele și aspectul mașinii dumneavoastră. Cu o vastă experiență în domeniu și o echipă dedicată de specialiști în accesorii auto, RTT Distribution garantează clienților săi produse de cea mai bună calitate și servicii impecabile.

De ce sunt atât de importante opinii și recenzii RTT Distribution pentru cumpărăturile online

Recenziile pot oferi o gamă variată de informații valoroase, cum ar fi calitatea, performanța, durabilitatea, dar și aspecte legate de serviciul clienți sau livrare. În plus, ele pot oferi și avantajul de a afla păreri de la alți clienți care au cumpărat deja produsul și care îl recomandă sau nu. 

Pentru a beneficia la maximum de recenziile online, este important să verificăm autenticitatea acestora și să fim atenți la comentariile care par prea bune pentru a fi adevărate sau la cele care sunt laudative în exces. Recenziile sunt o resursă valoroasă în achizițiile online și pot ajuta la luarea deciziilor informate.

Produse de top de la categoria accesorii auto de exterior – recenzii

  • Perie Telescopica 180 cm Profesional Spalatorie Camioane autoutilitare

Pentru a menține mașina într-o stare perfectă, este esențial să deții o perie telescopica pentru spălare. Această variantă profesională dispune de un mâner din aluminiu, telescopabil, ce poate fi extins între 90 și 180 de centimetri, astfel încât să poți spăla mașini de diferite dimensiuni într-un mod eficient și fără a depune prea mult efort.

Peria aceasta este dotată cu două supape. Prima este necesară pentru a conecta peria la o sursă de apă și a permite circulația acesteia prin perie. A doua supapă este utilă pentru a regla fluxul de apă în timpul spălării, astfel încât să poți ajusta cantitatea de apă necesară pentru a curăța mașina, evitând astfel risipa de apă. 

  • Suport 4 Biciclete prindere pe carligul de remorcare

Tytan Plus Compact de la Amos este un suport pentru biciclete de înaltă calitate, care îți va permite să transporți până la patru biciclete în mod confortabil și sigur. Construit din oțel și aluminiu, el are o structură solidă și rezistentă, garantând o durabilitate ridicată și o experiență confortabilă în utilizare. În plus, suportul este echipat cu lumini care respectă normele de circulație rutieră, permițându-ți să îți transporti bicicletele în siguranță și cu încredere, chiar și pe timp de noapte.

Sistemul de prindere snap-lock face ca montarea și demontarea bicicletelor să fie rapidă și ușoară, iar elementele de securitate încorporate în suport protejează împotriva furtului. Suportul se montează pe bara de remorcare a mașinii și poate fi înclinat în jos, permițând accesul ușor la hayon sau ușa din spate a mașinii.

  • Set 4 Bare Plafon Portbagaj Vw T7 Transporter/Caravelle Van 2021 

Acest set de 4 bare de portbagaj sunt special concepute pentru modelele VW T7 Transporter/Caravelle Van 2021. Ele sunt proiectate cu prindere directă pe plafon și sunt compatibile exclusiv cu aceste modele. Barele pot suporta o greutate de până la 200 kg, oferindu-ți posibilitatea de a transporta încărcături grele cu ușurință.

Cele mai citite articole

Barele sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, acoperit cu o carcasă neagră din plastic, oferind un aspect elegant și modern. De asemenea, sunt conforme cu standardele DIN 75302 si ISO 11154 și sunt aprobate TUV, asigurând astfel calitate și siguranță în utilizare.

Instalarea setului de bare portbagaj este simplă și rapidă, iar setul este compus din 4 bare de oțel și sistemul de fixare necesar pentru instalare. 

Produse de top de la categoria accesorii auto de interior – recenzii

  • Kit Siguranta auto Stingator

Pachetul de siguranță auto conține un stingător cu pulbere ABC de 1 kg cu o valabilitate de 5 ani, o trusă medicală auto valabilă timp de 5 ani, un triunghi reflectorizant și o vestă reflectorizantă, toate organizate într-o geantă special concepută pentru a le transporta și depozita într-un mod sigur și practic. 

  • Huse Scaune Mercedes Vito (3 locuri) 2005

Aceste huse pentru scaunele autoutilitarei Mercedes Vito sunt concepute special pentru modelul din 2005 cu 3 locuri și sunt compatibile doar cu acesta. Fabricate de ConfortLine în Germania, sunt de calitate premium și sunt certificate TUV. Husele sunt confecționate dintr-un material rezistent, asemănător cu cel original, ce se mulează perfect pe fiecare scaun în parte.

Montarea husei este simplă și rapidă, datorită formei construcției, iar kit-ul conține toate clemele necesare pentru prindere și fixare. În plus, setul include huse pentru scaunul șoferului și pentru scaunul pasagerului, împreună cu huse pentru tetiere și cleme de prindere.

  • Compresor Auto 12v Compact 100 psi 7 BAR

Acest dispozitiv este proiectat pentru a fi alimentat cu 12V, prin intermediul prizei auto, fiind ideal pentru a umfla anvelopele autovehiculelor, motocicletelor, mopedelor și altor echipamente sportive. Însoțit de un manometru precis, dispozitivul permite măsurarea presiunii maxime de până la 100 PSI/7 bar.

Setul include și adaptoare suplimentare, permițând utilizatorilor să pompeze anvelopele sau alte tipuri de echipamente sportive cu ușurință. Dispozitivul consumă o putere de 10A, la o tensiune de alimentare de 12V și are un timp maxim de funcționare de 5 minute, necesitând o pauză de cel puțin 20 de minute între ciclurile succesive de pompare.

De ce RTT Distribution?

RTT Distribution este o alegere excelentă pentru cumpărătorii care caută produse de înaltă calitate pentru mașina lor. Site-ul oferă o gamă variată de articole, inclusiv huse pentru scaune auto, bare de portbagaj, dispozitive de iluminat și multe altele, toate de la producători de încredere.

Livrarea rapidă și convenabilă este un alt avantaj al RTT Distribution. Fie că locuiți în România sau într-o altă țară europeană, site-ul livrează produsele în cel mult 48 de ore de la confirmarea comenzii prin intermediul GLS. Costul livrării variază în funcție de greutatea și volumul coletului.

În plus, RTT Distribution oferă o politică convenabilă de retur. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul primit, îl puteți returna în termen de 14 zile. De asemenea, clienții se pot bucura de un serviciu clienți excelent, cu personal calificat care poate oferi asistență în alegerea produselor și furnizarea de informații suplimentare.

Cele mai citite articole