În ultimii ani, datorită noilor platforme de streaming, popularitatea serialelor TV turcești a crescut cu ritm rapid. Deși dramele turcești sunt vizionate la televiziunile locale din Emiratele Arabe Unite, India, Arabia Saudită și Pakistan, sunt si multi fani inraiti care prefera să le urmărească și cu subtitrare în engleză. În acest articol, vom împărtăși cu voi serialele de dramă turcesti cele mai noi dar si cele mai aprieciate.

Serialul Turcesc Dirilis: Ertugrul – Înviere: Ertugrul

Gen: acțiune, ficțiune istorică, aventură, dramă, război

În rol principal: Engin Altan Duzyatan, Burak Ozcivit, Hulya Darcan, Cengiz Coskun, Nurettin Sonmez și Esra Bilgic

Lansare originală: 2014 –

Dirilis: Ertugrul sau Învierea: Ertugrul este considerat unul dintre ficțiunile istorice înalte ale industriei dramatice turcești. Acest serial TV nu a obținut doar publicitate masivă în Turcia, ci și din alte țări din Orientul Mijlociu, din Europa și Asia. Povestea lui Dirilis: Ertugrul se învârte în jurul unui războinic turc curajos din secolul al XIII-lea, numit „Ertugrul”, care este cunoscut și ca tatăl Imperiului Otoman.

Deși actorul principal Engin Altan Duzyatan nu a fost gata să-și joace rolul în această serie istorică la început, dar timpul a dovedit că a luat decizia corectă. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea de a urmări un serial TV turcesc cu subtitrare în limba engleză pentru a cunoaște aspecte istorice ale poporului și culturii turce, atunci ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. Al 6-lea sezon al Dirilis: Ertugrul va fi lansat în curând.

Serialul Turcesc Çukur – Groapa

Gen: thriller, acțiune, romantism, crimă

În rol principal: Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Barıș Arduç, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan și Perihan Savas

Lansare originală: 2017 –

Dacă găsești o serie turcă cu multă emoție, acțiune și romantism într-o singură dramă, atunci Cukur sau The Pit ar trebui să fie preferința ta. Cukur este practic numele unui loc situat în cartierul Istanbul, iar Kocovali este o familie autoritară care controlează această zonă. Familia Kocovali este puternică datorită activităților sale criminale precum tranzacțiile cu arme, dar nu se ocupă de droguri.

Cu toate acestea, povestea acestui serial turcesc se transformă atunci când se confruntă cu un rival care operează în droguri.

Într-adevăr, veți vedea și factorul de dragoste și dragoste în această serie. Mai mult, au trecut 2 sezoane de Cukur, iar al treilea sezon de Cukur este difuzat la emisiunea TV în aceste zile. Pentru a explora totul despre această serie, va trebui să vizionați câteva episoade.

Un număr mare de telespectatori non-turci au votat, de asemenea, această dramă drept unul dintre cele mai bune seriale turcești la care au asistat în viața lor. Deci, ar trebui să vă gândiți să vizionați Cukur.

Kara Sevda – Dragoste fără sfârșit

Gen: dramă, romantism, mister

În rol principal: Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancioglu, Orhan Güner și Ruzgar Aksoy

Data lansării originale: 2015–2017

Probabil, Kara Sevda, care este populară cu numele de Endless Love în rândul observatorilor englezi de drame turcești, este cea mai sugerată serie turcă pentru persoanele care doresc să urmărească un serial turcesc romantic.

În această dramă turcă, îl puteți vedea pe Neslihan Atagül în rolul personajului principal Nihan. Renunță la viața ei pentru a ascunde un secret al familiei sale și se căsătorește cu un psihopat. Kara Sevda are două sezoane și 74 de episoade. Se recomandă cititorilor săi să urmărească acest serial misterios, romantic.

Serialul Zemheri – Iarna

Gen: Drama, Dragoste, Emoțional

În rol principal: Ayça Aysin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse și Emir Çubukçu

Lansare originală: 2020 –

Afișează ecranele TV un alt mare serial turcesc cu numele de „Zemheri” și îi surprinde pe telespectatorii la începutul anului 2020. Da, dacă ai urmărit toate dramele turce anterioare și ești dispus să urmărești cele mai recente seriale turcești, atunci trebuie să iei în considerare Zemheri.

Povestea se învârte în jurul lui Ayaz și Firuze, care sunt întotdeauna gata de sacrificare pentru familiile lor. Frumoasa Ayça Aysin joacă rolul lui Firuze, iar modelul și actorul turc Alperen Duymaz are 27 de ani în rolul Ayaz.

Sefirin Kizi – Fiica ambasadorului

Gen: tragedie, romantism, poveste de dragoste, emoțional, dramă

În rol principal: Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu, Tulin Yazkan & Beren Gencalp

Lansare originală: 16 decembrie 2019 –

Sefirini Kizi este un nou serial turcesc, cu multă apreciere din partea fanilor internaționali și locali ai dramei turcești. Da, Engin Akyürek joacă rolul principal în această serie cu numele de „Sanjar” sau, probabil, în limba turcă, va fi scris ca „Sancar”.

Povestea se învârte în jurul unei fete „Nare”, care este fiica unui ambasador. Își lasă iubitul în noaptea nunții și încearcă să se sinucidă, iar după 8 ani, vine cu fetița ei de 8 ani, „Melek”, în viața fostului soț. Puteți citi totul despre Sefirin Kizi aici.

Da, pentru ușurința cititorilor noștri, am publicat deja toate detaliile despre complotul Sefirin Kizi, calendarul, distribuția și alte informații într-o recenzie cuprinzătoare. Sperăm că viitoarele episoade ale lui Sefirin Kizi vă vor crește interesul pentru acest serial turcesc.

Serialul Turcesc Afili Așk – Capcana dragostei

Gen: romantism, comedie romantică, comedie

În rol principal: Caglar Ertugrul, Burcu Özberk, Benian Dönmez, Ozan Daggez și Altan Erkekli

Lansare originală: 2019 –

Căutați un nou serial turc romantic? Dacă da, atunci trebuie să urmăriți Afili Așk care a primit recenzii despre cele mai bune seriale turcești din acest an. Ți-ar plăcea acest serial de comedie romantică cu personaje dulci.

În acest serial turcesc, Love Trap Burcu Özberk joacă rolul unei doamne de frunte care se căsătorește cu un bărbat bogat „Kerem”. Da, cu siguranță, Caglar Ertugrul joacă rolul lui Kerem.

Pe scurt, dacă doriți să scăpați de toate grijile zilnice și sunteți dispus să vizionați o dramă turcească romantică ușoară, atunci Afili Așk ar trebui să fie prima alegere. Sperăm că v-ar plăcea să urmăriți acest serial turcesc în 2020.

Rise of Empires: Otoman – Seria Netflix

Gen: ficțiune istorică, acțiune, tragedie

În rol principal: Selim Bayraktar, Tuba Buyukustun, Birkan Sokullu, Damla Sönmez și Ushan Çakır

Lansare originală: 24 ianuarie 2020 –

În cele din urmă, Netflix îndeplinește cerințele fanilor serialelor turcești și vine cu o piesă de serie epică. Da, cu o excelentă cinematografie Rise of Empires: Otomanul merită urmărit serialele turcești dacă doriți să știți despre istoria otomanilor. Povestea se învârte în jurul sultanului otoman Mehmed II și vitejia sa.

Dacă vorbim despre distribuția principală, atunci veți vedea celebritățile preferate din Turcia, inclusiv Cem Yigit Uzümoglu, Selim Bayraktar și Tuba Büyüküstün. Din fericire, nu trebuie să vizionați această serie otomană cu subtitrare în engleză, deoarece Netflix a transmis-o atât în ​​engleză, cât și în turcă. Sperăm că v-ar plăcea să vizionați acest serial turcesc.

Sampiyon – Campionul

Gen: acțiune, fior, drama

În rol principal: Tolgahan Sayisman, Yildiz Çagri Atiksoy, Emir Özyakıșır și Erdal Özyagcilar

Lansare originală: 2019 –

Sampiyon este o altă serie turcă de acțiune cu temă sportivă. Chiar și trailerul său a obținut multă faimă în rândul publicului turc și non-turc. Povestea acestui serial turcesc se învârte în jurul unei cutii dedicate „Kafkas” care ar trebui să părăsească boxul din cauza unei accidentări. Dar, nu înceta să iubești boxul. Visează să cucerească din nou inelul de box cu fiul său.

Merită să urmărești seriale TV și, potrivit guruilor Drama, ar putea fi faimos ca Ertugrul, datorită poveștii și temei sale puternice.

Serialul Babil – Alegerea

Gen: Mister, dramă, suspans

În rol principal: Aslı Enver, Halit Ergenç, Birce Akalay, Ozan Güven și Nur Fettahoğlu

Lansare originală: 17 ianuarie 2020 –

Un alt nou serial clasic TV Star TV Turcia. Da, este o nouă dramă a lui Halit Ergenç în care joacă rolul de profesor de economie. La fel, și celelalte seriale turcești de Halit, Babil sunt, de asemenea, foarte cochete. Cu toate acestea, dacă vorbim despre reacția telespectatorilor, atunci acesta este amestecat, deoarece povestea lui Babil este misterioasă.

În total, v-am sugera să urmăriți mai întâi Babil și apoi veți avea posibilitatea de a alege cu controverse. În același punct, există și vești bune despre fanii lui Nur Fettahoglu, deoarece el joacă și în acest nou serial turcesc de la Star TV.

Mucize Doktor – Doctor Miracol

Gen: Dramă, tragedie

În rol principal: Taner Olmez, Hayal Koseoğlu, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan și Murat Aygen

Lansare originală: 2019 –

Aceasta este considerată una dintre cele mai bune seriale turcești din punct de vedere al motivației pentru persoanele care trăiesc cu orice dizabilitate. Da, povestea lui Mucize Doktor se învârte în jurul unui băiat „Ali” care s-a născut cu sindrom savant.

Din cauza acestui handicap, tatăl său nu îl acceptă ca membru al familiei și trăiește în mai multe orfelinate. Dar, în sfârșit, își termină absolvirea în medicină și își începe meseria de asistent chirurg.

De asemenea, există o veste bună pentru fanii lui Taner Olmez, deoarece Taner Olmez joacă rolul de doctor autist în acest serial turcesc. Deși este un nou serial turcesc, dar aproape fiecare episod al unuia dintre cele mai bune inspirații din seria turcă va oferi o lecție de viață de neuitat.

Protectorul – O serie de drame turcești Netflix

Gen: Science Fiction, Action, Fantasy

În rol principal: Cagatay Ulusoy, Mehmet Kurtulus, Okan Yalabik, Hazar Erguclu și Ayca Aysin Turan

Lansare originală: 2018 –

Protectorul care este cunoscut și sub numele de Hakan: Muhafiz în diferite părți ale lumii, inclusiv Turcia. În mod surprinzător, acest serial de fantezie de mister a primit o apreciere prea mare din partea telespectatorilor serialelor turcești de pe tot globul și tocmai de aceea Netflix a avut premiera în primul sezon The Protector în 2018.

Dacă vorbim despre distribuție, atunci fanii lui Cagatay Ulusoy ar trebui să fie fericiți că joacă rolul lui Hakan Demir, care are puterile speciale de a lupta împotriva forțelor întunecate.

Prietenii săi îl ajută și în lupte ulterioare. Întrucât primul sezon a fost un mare succes în 2018, de aceea este de așteptat ca fanii dramelor turce să le placă să urmărească al doilea sezon în 2019.

Serialul Dip – The Deep

Gen: acțiune, dramă, mister, crimă

În rol principal: Neslihan Atagül, Ilker Kaleli, Berrak Tüzünataç, Defne Kayalar și Gözde Türkpençe

Lansare originală: 2018

Telespectatorii turci care nu au suficient timp pentru a viziona serii lungi și vor să vizioneze episoade limitate, atunci Dip ar trebui să fie prima ta alegere. Stele dip Neslihan Atagül și Ilker Kaleli în rol principal.

Dip este format din 8 episoade în care Ilker Kaleli care joacă rolul lui Sahir lucrează pentru poliția din Istanbul în calitate de preventiv sinucigaș. Da, este psihiatru de profesie. În total, ar putea fi un serial turcesc clasic și scurt pe care îl puteți urmări în aceste zile.

Serialul Turcesc Elimi Birakma – Nu-mi da drumul mâinii mele

Gen: Drama

Cele mai citite articole

În rol principal: Alp Navruz, Seray Gozler și Alina Boz

Lansare originală: 2018 – 2019

Dacă sunteți un fan greu al poveștilor de dragoste interesante, atunci Elimi Birakma este cel mai bun serial de dramă turcească pe care trebuie să îl vizionați cu subtitrare în limba engleză.

Povestea se învârte în jurul unei fete „Azra”, care este dispusă să devină o bucătară bună ca tatăl ei, dar după moartea accidentală a tatălui ei are probleme. După cum am spus, aceasta este o dramă fascinantă, atunci trebuie să vizionați Don’t Let Go of My Hand sau Elimi Birakma în această vară.

Serialul Kuzgun – Corbul

Gen: Acțiune, romantism, dramă

În rol principal: Baris Arduc, Burcu Biricik, Hatice Aslan, Ahsen Eroglu, Settar Tanriogen și Aytek Sayan

Lansare originală: 2019 – 2020

Kuzgun este unul dintre cele mai recente seriale TV turce de pe lista noastră. În mod radical, povestea acestui serial TV este despre cei doi polițiști și familiile lor. Unul dintre ei a înșelat cu celălalt prieten și a luat mită și a indus în eroare departamentul împotriva unui prieten cinstit.

Mai târziu, băiatul lui Yusuf a venit să se răzbune, iar numele său era Kuzgun. Mai mult, dacă doriți să explorați mai multe despre această serie de drama turcească romantică mai departe, vă recomandăm să o urmăriți cu subtitrare în engleză. Puteți merge, de asemenea, cu versiunea originală dacă puteți înțelege turca.

Hercai – Un serial TV Turcesc Nou Nout

Gen: dramă, romantism, acțiune

În rol principal: Akin Akinozu, Ebru Sahin, Macit Sonkan și Gulcin Santircioglu

Lansare originală: 2019 –

Hercai este un nou serial TV turcesc care îl are în rolul lui Akin Akinozu în rolul lui Miran care inițiază să se căsătorească cu fiica lui Reyyan pentru a se răzbuna pe părinții săi. Este greu de prezis ce urmează în acest serial TV emoționant, dar este alegerea potrivită în ceea ce privește petrecerea timpului de calitate în fața ecranelor TV.

Serialul Cocuk – Băiatul

Gen: Dramă, Familie, Emoțional

În rol principal: Merve Cagiran, Ismail Hacioglu, Nazan Kesal, Serhat Teoman, Ceyda Ates și Okday Korunan

Lansare originală: 2019 – 2020

Cocuk este un serial turcesc orientat spre familie, unde o fiică a unei mame prostituate, numită „Akca”, vrea să-și crească fiul în mod corect. În acest sens, ea și-a dat fiul pentru adopție unei familii cunoscute și bogate. Cu toate acestea, povestea intră în poveste când mama adoptivă a fiului lui Akca se așteaptă ca fiul ei.

Pe scurt, este o poveste centrată pe familie, dar misterioasă în care veți vedea cum lucrurile se transformă după revelația adevărurilor diferitelor mame. În plus, distribuția este de asemenea fantastică, iar fanii dramelor turce ar putea să-i vadă pe Ismail Hacioglu, Nazan Kesal și Serhat Teoman în acest serial TV turc.

Serialul Turcesc Erkenci Kus – Păsărea timpurie

Gen: Comedie, Acțiune, Romance

În rol principal: Can Yaman, Demet Ozdemir, Berat Yenilmez și Oznur Serçeler

Lansare originală: 2018 – 2019

Fie că înțelegeți limba turcă sau nu, v-ar plăcea să urmăriți acest serial TV turc comic. Cu toate acestea, este o idee mai bună să urmăriți acest spectacol cu ​​dublare sau subtitrare în engleză.

Povestea lui Erkenci Kus se învârte în jurul unei fete Sanem care are două alegeri să se căsătorească sau să aibă un loc de muncă adecvat. Deși visul ei este să devină scriitoare, dar părinții ei, nu au încredere în abilitățile ei. În total, este un serial TV romantic minunat, cu apariția comediei.

Zalim Istanbul – Oraș nemilos

Gen: dramă, romantică

În rol principal: Ozan Dolunay, Fikret Kuskan, Deniz Ugur, Mine Tugay și Sera Kutlubey

Lansare originală: 2019–

În cele din urmă, Kanal D a venit cu o serie clasică turcească pentru telespectatorii săi cu o poveste epică. Povestea „Zalim Istanbul” este despre o femeie Seher și cei trei copii ai ei care trăiesc în Istanbul.

Withal, povestea se schimbă total după întâlnirea Seher. Pentru a explora mai multe despre acest serial turcesc, ar trebui să urmăriți toate episoadele sale.

Pe de altă parte, există și vești bune pentru fanii Mehmet Ozan Dolunay, care este cunoscut și sub numele de Ozan Dolunay. Da, el este și el în acțiune în această serie clasică turcească, cu un personaj diferit. Plumbul feminin vă va impresiona, de asemenea, cu abilitățile lor îndrăznețe de actorie.

Întrebați-l pe Aglatir – Dragoste care te face să plângi

Gen: Drama, Dragoste

În rol principal: Deniz Can Aktas, Hafsanur Sancaktutan, Yagiz Can Konyali și Pelin Öztekin

Lansare originală: 2019 –

Cu spectacole înclinate din distribuție, cea mai bună direcție și poveste interesantă, Ask Aglatir devine popular printre telespectatorii turci. Povestea se învârte în jurul fetei Ada care migrează la Istanbul din cauza unor conflicte cu privire la căsătorie. Frumoasa actriță Hafsanur Sancaktutan joacă rolul Adei.

Pe de altă parte, ai putea să-l vezi și pe Yagiz Can Konyali în rolul unui băiat cu minte mișto, care încearcă să o ajute pe Ada. Totuși, Deniz Can Aktas joacă rolul actorului principal din acest serial turcesc.

Kurulus: Osman – O altă mare serie turcească istorică

Gen: istoric, ficțiune, dramă, aventură

În rol principal: Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragip Savas, Saruhan Hünel, Tugrul Çetiner, Alma Terzic și Aslihan Karalar

Lansare originală: 2019 –

Conform unei vizionări uriașe a dramelor turcești, acestea le urmăresc doar datorită seriilor de ficțiune istorică clasică, iar Ertugrul este un exemplu al acesteia. Așadar, avem o veste bună pentru fanii serialelor turce, deoarece Kurulus: Osman este un alt spectacol grozav care a atras atenția spectatorilor.

Povestea acestui serial turcesc se învârte în jurul lui Osman I, fiul lui Ertugrul Gazi și fondatorul Imperiului Otoman. Burak Özçivit joacă rolul lui Osman Bey și, cu siguranță, vă va plăcea această serie ca și spectacolele istorice anterioare turcești.

Serialul Turcesc Yemin – Promisiunea

Gen: dramă, romantică

În rol principal: Ozge Yagiz, Yagmur Akdag și Gokberk Demirci

Lansare originală: 2019 –

Sperăm că niciunul dintre cititorii noștri nu o va amesteca cu veche serie turcă Yemin. Da, este cea mai recentă dramă turcă cu Gokberk Demirci și Ozge Yagiz. Într-adevăr, este un spectacol minunat să ne uităm la soțiile casnice, dar vom lăsa comentarii suplimentare despre această dramă pentru cititorii noștri.

Serialul de actiune si drama Halka – Cercul

Gen: criminalitate, acțiune, dramă

În rol principal: Kaan Yildirim, Hande Ercel și Serkan Cayoglu

Lansare originală: 2019 –

Halka este un alt serial turcesc bazat pe acțiuni, care a primit un răspuns din partea spectatorilor. Acest serial de dramă ar putea fi alegerea potrivită pentru spectatorii care iubesc să vizioneze drame care acoperă subiectele mafiei, banilor și criminalității.

Dimpotrivă, există și vești bune pentru fanii lui Hande Ercel, care joacă rolul lui Mujde Akay în acest serial.

Serialul Thriller Carpisma – Coliziune

Gen: thriller, acțiune, dramă

În rol principal: Kivanc Tatlitug, Elcin Sangu, Melisa Pamuk și Alperen Duymaz

Lansare originală: 2018 – 2019

Crezi în soartă? Dacă da, atunci trebuie să urmăriți Carpisma sau Coliziunea. Povestea te va face să crezi că destinul există.

În acest serial TV, îl puteți vedea pe Kivanc Tatlitug în rolul principal în care patru personaje se întâlnesc accidental între ele și începe un nou capitol din viața lor. În același punct, dacă nu puteți transmite meciuri ale fostului joc de baschet Kivanc Tatlitug, atunci ne-ar plăcea să-l urmărim în seriile turcești.

Serialul Turcesc Romantic Ferhat ile Șirin – Ferhat și Shirin

Gen: romantism, tragedie, dramă

În rol principal: Tolga Saritaș, Leyla Tanlar, Cansu Dere și Yıldıray Șahinler

Lansare originală: 2019 –

Acesta este un nou serial TV turcesc. Povestea acestui serial turcesc se învârte în jurul unui trio de Ferhat, Shirin și Banu. Tolga Saritaș este jucată de Ferhat, Leyla Tanlar ca Shirin și Cansu Dere ca Banu. Practic, este o poveste de dragoste magică în care se întâmplă minuni care să-l țină pe erou și eroina apropiați.

Potrivit telespectatorilor acestei drame, a obținut cu succes atenția fanilor cu povestea sa puternică, distribuția atrăgătoare și performanțele deosebite. Sperăm, de asemenea, v-ar plăcea să vizionați această serie turcească cu subtitrare în engleză.

Siyah Beyaz Ask – Iubire alb-negru

Gen: romantism, acțiune, dramă

În rol principal: Ibrahim Celikkol, Birce Akalay și Uzuner

Lansare originală: 2017 – 2018

Siyah Beyaz Ask este cea mai bună recomandare pentru spectatorii care doresc să vizioneze drame turcești cu câteva subiecte comune. Povestea se învârte în jurul unei femei de sex feminin și a unui criminal brutal. Sperăm că veți dori să vizionați acest serial de dramă romantică.

Comedie Romatica Turceasca Tutunamayanlar – Cei Care Nu Se Pot Abține

Gen: Comedie, Romance

În rol principal: Dogu Demirkol, Ece Çesmioglu, Zafer Algöz și Baris Yildiz

Lansare originală: 2020 –

Deși oamenii adoră să urmărească thriller și seriale romantice turcești, dar seriile turcești au în continuare spectatori care adoră să urmărească serii de benzi desenate.

Prin urmare, dacă vrei să vrei o dramă turistică de comedie turcească, cu multă distracție și aventură, ar trebui să începi să vezi acum Tutunamayanlar. Practic este povestea unui tip Tarik care s-a îndrăgostit de Irem în timpul unui interviu de muncă. Pentru a ști despre povestea rămasă sau sinopsis, va trebui să urmăriți Tutunamayanlar.

Voi ce seriale sau filme turcesti preferati? Mai sunt si alte filme turcesti pe care nu le-am prezentat in acest articol?

Cele mai citite articole