A fi bine îmbrăcat nu înseamnă doar a fi în pas cu moda, ci presupune să adaugi în garderoba ta piese clasice, versatile, pe care să le poți asorta ușor în funcție de ocazie. Pentru a obține un look impecabil e important să îmbraci haine de calitate, din țesături fine, cu finisaje precise și cu croieli care să îți pună în valoare silueta. Probabil te gândești că pentru toate acestea e nevoie să aloci sume considerabile. Nu, în loc să plătești foarte mulți bani pentru a-ți îmbunătăți garderoba, poți la fel de bine să achiziționezi haine la prețuri accesibile. Totul este să știi cum să le alegi și unde să le cauți. 

Mergi în outleturi

Doar hainele scumpe sunt de calitate – acesta este un mit în care n-ar trebui să crezi. Începe să faci investiții în mod inteligent. Cum? Mergând în magazinele de tip outleturi, unde vei găsi o varietate de articole ale brandurilor de modă populare, din ultimele colecții sau din colecții ceva mai vechi. Alocă timp pentru a “colinda” aceste magazine și ai răbdare pentru a găsi hainele adecvate pentru tine. E important să știi exact ce ți se potrivește și ce anume te ajută să îți pui în valoarea statura, silueta. 

În outleturi există o multitudine de magazine de brand, cu cele mai populare mărci de haine, potrivite pentru fiecare stil vestimentar. De exemplu, dacă intri într-un outlet Guess, vei găsi de la haine de damă sau de bărbați sport și până la articole casual sau elegante. Iar cum o ținută nu este completă fără accesorii, e important să investești și într-o curea de calitate, într-o geantă sau într-un rucsac, în funcție de preferințele și nevoile tale. 

Avantajul este că vei plăti mult mai puțin, asta pentru că outleturile au o politică a reducerilor permanentă, nu doar de câteva ori pe an, așa cum se întâmplă în celelalte magazine. Iar atunci când sunt discounturi peste tot, prețurilor de outlet li se aplică încă o reducere, ceea ce înseamnă că vei putea să-ți achiziționezi ținute complete pe gustul tău la prețuri și mai ieftine.

Dă o tură în mall în perioadele de reduceri 

Cele mai citite articole

Poate că ai văzut o jachetă în mall, însă prețul ți s-a părut destul de ridicat. În perioadele de reduceri există șanse mari să găsești produsul respectiv la reducere, așa că nu ezita să mergi la shopping în perioadele în care se schimbă colecțiile în funcție de sezon. Desigur, riști să nu mai găsești măsura potrivită. Dar dacă o găsești și plătești produsul la jumătate de preț? Merită riscul, nu-i așa? 

Identifică magazinele de cartier

Pe lângă outleturi și centre comerciale mai există și magazinele de haine de cartier. Acolo poți găsi haine direct din fabricile de confecții, la prețuri accesibile. 

Nu cumpăra un produs doar pentru că are preț bun

Prețul nu este singurul factor de luat în calcul atunci când cumperi un articol vestimentar. Oricât de accesibil ar fi costul, nu-l achiziționa dacă nu ți se potrivește, în speranța că poate îl vei purta într-o zi. Compune-ți întotdeauna ținutele din haine pe măsura ta și care să-ți reflecte stilul și personalitatea. Sau, altfel spus, în care să te simți foarte bine. 

Investește în calitate, nu în cantitate 

Nu-ți pune în minte să te întorci de la cumpărături cu trei perechi de pantaloni, două geci, cinci tricouri. Cantitatea nu este importantă, ci calitatea hainelor pe care le porți. Alege piese din materiale foarte bune pentru garderoba ta, care să-ți permită să creezi ținute moderne. În mod sigur poți străluci prin simplitate. 

Ca o ținută să arate impecabil pe tine nu trebuie neapărat să fie compusă din haine și accesorii scumpe. Alege să-ți investești banii în produse de calitate, potrivite pentru tine și care să-ți evidențieze cât mai bine personalitatea. 

Cele mai citite articole