Suntem bucuroși să vă prezentăm lista cu Top 15 lista seriale turcești de renume mondial. Lista noastră constă din cele mai populare și vizionate seriale turcești și telenovele turcesti din lume. Întrucât sectorul seriale turcești este unul dintre cele mai populare de pe piața mondială, a trebuit să limităm seriale să aibă loc pe lista noastră. Așadar, te rugăm să ne spui care este preferatul tău și care îți place cel mai mult. Sau dacă cel preferat are loc pe listă. Nu ezitați să comentați despre cele mai bune seriale turcești sau despre cele pe care doriți să le vedeți în această listă.

Echipa Despre seriale va încerca să împărtășească telespectatorilor lor toate cele mai recente seriale turcești subtitrat în română de fiecare zi. Toate cele mai recente seriale turcești subtitrat vor fi disponibile pentru tine. Toată lumea știe că seriale turcești sunt acum în creștere și au o popularitate uriașă. Aceste seriale vor fi distribuite în aproape 50 de țări, iar România este, de asemenea, una dintre ele. 

Așadar, haideți să vedem Top 15 lista seriale turcești subtitrat in romana de renume mondial…

Lista Seriale Turcești

Mii de oameni iubesc să urmărească lista seriale turcesti online cu subtitrăt în timpul lor liber. Românii urmăresc serialele turcești preferate online, dar multe site-uri web distribuie informații greșite despre seriale turcești. Împărtășim cele mai recente actualizări despre seriale turcești pe site-ul nostru pe care le puteți viziona cu ușurință.

1 – Masum (Inocent)

Masum-Innocent is one of the best Turkish crime series. (Image Credit-Seyir Lİstesi)

Masum-Innocent este unul dintre cele mai bune seriale criminale turcești. (Imagine Credit-Seyir Lİstesi)

Cevdet (Haluk Bilginer) este comisar pensionar. Iar soția lui își petrece pensiile în liniște la o fermă departe de oraș. Brusc, sosirea bruscă a veștii teribile de la fiul mic distruge ordinea familiei. Pe lângă faptul că este un seriale turcesti de renume mondial, Masum (Inocent) este și unul dintre cele mai bune seriale criminale turcești vreodată. Iar povestea sa este incredibil de rapidă și fascinantă. Puteti urmari liber toate episoade din Masum-Innocent subtitrat in romana.  

2 – İçeride (Insider)

İçerde-Insider has a fascinating story and is a world-famous Turkish series. (Image Credit-Star)

İçerde-Insider are o poveste fascinantă și este un serial turcesti de renume mondial. (Imagine Credit-Star)

Când fratele lui Sarp, Umut, dispare și el presupune că este mort, mama lui se agăță de amintirea lui pentru viața dragă. Sarp se învinovățește că l-a pierdut și suferă din cauza pierderii. La fel cum Sarp urmează să absolve academia de poliție, el este desemnat să se infiltreze în sindicatul mafiot condus de șeful mafiei, Celal. Lista seriale turcesti sunt disponibile pe site-ul nostru. Puteti urmari liber toate episoade din seriale turcesti İçerde-Insider subtitrat in romana. El crede că, reușind misiunea sa, își va găsi în sfârșit pacea în mintea și în sufletul său.

3 – Ezel (Ezel)

Ezel is one best series that the Turkish audience ever watched.

Ezel este unul dintre cele mai bune seriale pe care publicul turc la vizionat vreodată.

Seriale este un seriale turcesti cu fenomen realizat în 2009. Cei mai buni prieteni ai lui Ömer și ai femeii pe care o iubea i-au trădat lui Ömer Uçar (Kenan İmirzalıoğlu). Și astfel, Ömer Uçar se întoarce ca Ezel pentru a-și impune răzbunarea. Cu distribuția sa minunată și povestea extraordinară, Ezel este unul dintre cele mai bune seriale turcesti din toată istoria televiziunii turcesti.

Dacă sunteți fan de seriale turcești, atunci trebuie să decidem cea mai recentă lista seriale turcesti pentru telespectatori în fiecare zi. Acum in romana canalul oficial Kanal D distribuie si mai multe despre seriale utilizatorilor romaniei. Veți ști, de asemenea, că seriale la timp va difuza și distribuie mai multe episoade telespectatorilor și vă va plăcea să vizionați în timpul liber.

4 – Kuzey Güney (nord-sud)

With its story and crushing actings, North-South became one of the most world-famous Turkish series. (Image Credit-Amazon.de)

Cu povestea sa și actoriile zdrobitoare, North-South a devenit unul dintre cele mai faimoase seriale turcești. (Imagine Credit-Amazon.de)

Duo-ul este frați, dar nu ar putea fi mai diferiți, atât ca caracter, cât și ca percepție. La fel ca numele lor, sunt nord și sud. Fratele mai mare Güney (Buğra Gülsoy) se străduiește la școală și este băiatul general bun. Pe de altă parte, fratele său mai mic Kuzey (Kıvanç Tatlıtuğ) nu se aseamănă cu el. El este sălbatic și imprevizibil.Puteti urmari liber toate episoade din seriale turcesti Kuzey Güney tradus in romana.De asemenea, puteți obține toate cele mai recente seriale turcești pe blogul Seriale la timp.

5 – Şahsiyet (Persona)

Şahsiyet-Persona was selected as the Best Internet Series. (Image Credit-Noluyo)

Şahsiyet-Persona a fost selectată drept Cel mai bun serial pe internet. (Imagine Credit-Noluyo)

Seriale este un serial turcesti pe internet de 12 episoade. Potrivit unora dintre cele mai prestigioase autorități din lume, Şahsiyet — Persona apare în cele mai bune emisiuni TV din lume. Povestea seriale se învârte în jurul unui bătrân diagnosticat cu Alzheimer. Puteti urmari liber toate episoade din seriale turcesti Şahsiyet tradus in romana. Și când află asta, decide să pedepsească criminalii în felul său.

În plus, Haluk Bilginer, personajul principal al seriale, a câștigat luni premiul pentru cea mai bună interpretare a unui actor la cea de-a 47-a ediție a Premiilor Internaționale Emmy din New York pentru interpretarea sa din seriale TV Sahsiyet (Persona).

6 – Hakan: Muhafız (Protectorul)

The Protector is definitely one of the world-famous Turkish series. (Image Credit-Medium)

The Protector este cu siguranță unul dintre serialele turcești de renume mondial. (Imagine Credit-Medium)

Seriale este primul original turcesti Netflix. Data lansării seriale este 14 decembrie 20018. Un tânăr (Çağatay Ulusoy ca Hakan) descoperă că are puteri speciale. Acum este necesar să învățați să folosiți aceste forțe pentru a proteja orașul și întreaga umanitate împotriva forțelor întunecate care vor să distrugă Istanbulul. În această călătorie, nu există altă opțiune decât să acționeze cu prietenii săi care îl vor ajuta.

7 – Atiye (cadoul)

Atiye – The Gift is the second Turkish original production of Netflix. (Image Credit-Turk Internet)

Atiye – The Gift este a doua producție originală turcească Netflix. (Imagine Credit-Turk Internet)

Atiye – The Gift este a doua producție originală turcească Netflix. Așadar, seria a început pe 27 decembrie 2019, chiar înainte de începutul noului an.

Cele mai citite articole

Personajul principal, Beren Saat a jucat în rolul lui Atiye, este pictor și este liberă și destul de comandă. Ea a desenat mereu același simbol încă de când era copil. Deși este curioasă, nu a descoperit situația. Ea trăiește genul de viață la care mulți oameni nici nu pot visa. De exemplu, are un amant bogat și frumos, o insectă, dar o soră amuzantă și un tată care îi place fiica lui. Singurul colț ascuțit al acestei familii este mama lui Atiye, dar Atiye a învățat cumva să facă față.

8 – Fi (Phi)

The series is about a man who loves a woman, and the world changes. (Image Credit-A24)

Seriale este despre un bărbat care iubește o femeie, iar lumea se schimbă. (Imagine Credit-A24)

Seriale este despre un bărbat care iubește o femeie, iar lumea se schimbă. Dar ceea ce schimbă radical viața nu este dragostea, ci ceea ce îndrăznesc să ajungă la iubirea lor. În brutalitatea iubirii sale pentru acea persoană, el declanșează furtuni atât de mari încât în cele din urmă distruge tot ce atinge. Și uneori, totul trebuie distrus înainte ca viața să se poată reînnoi.

9 – Diriliş: Ertuğrul (Învierea: Ertugrul)

Resurrection Ertugrul is the story of Kayı Tribe, which is one of the Turkic tribes who fleed from central Asia after the Mongol Hordes began its dreadful march. (Image Credit-T24)

Învierea Ertugrul este povestea tribului Kayı, care este unul dintre triburile turcești care au fugit din Asia Centrală după ce hoardele mongole și-au început marșul îngrozitor. (Imagine Credit-T24)

Seriale Învierea: Ertugrul este printre cele mai bune și mai populare seriale turcești din lume. Cât despre povestea principală a seriale, continuă să citești. Tribul Kayı este unul dintre triburile turcești care au fugit din Asia Centrală după ce hoardele mongole și-au început marșul îngrozitor. Călătoria tribului Kayı prin Anatolia a fost foarte grea, toate necazurile migrației plus foamete și conflicte. Süleyman Şah, bătrânul lider al tribului, are doi fii ca moştenitor, Gündoğdu şi Ertuğrul. Dar nu va fi ușor pentru Ertuğrul să fie moștenitorul, ar trebui să-l câștige și trebuie să fie acceptat de stăpânii clanului. Distribuim cele mai recente actualizări despre seriale turcești Diriliş: Ertuğrul subtitrat in romana zilinc.

10 – Gümüş (argint)

The series follows the travails of a simple and beautiful young woman Gümüş. (Turkish Celebrity News-Blu TV)

Seriale urmărește nevoile unei tinere simple și frumoase Gümüş. (Turkish Celebrity News-Blu TV)

Gümüş (în engleză: „Silver”) este o melodramă turcească difuzată inițial în Turcia de Kanal D din 2005 până în 2007. Seriale urmărește nevoile unei tinere simple și frumoase „Gümüș”. Songül Öden a jucat rolul care se căsătorește într-o familie bogată.

După moartea iubitei sale într-un accident de mașină, bunicul lui Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ) îi sugerează să se căsătorească cu Gümüş, care îl iubește pe Mehmet încă din copilărie. Fericită inițial de căsătorie, Gümüș disperă când își dă seama că inima lui nu este în ea. În cele din urmă, Mehmet se îndrăgostește de ea, iar visul ei devine realitate. Seriale, de altfel, este unul dintre primele seriale turcești care au devenit foarte populare în Orientul Mijlociu și Balcani. Astfel, a meritat să fie inclus în lista celor mai faimoase seriale turcești.

11 – Aşk-ı Memnu (Iubirea interzisă)

Having lost his wife eleven years ago, Adnan devoted all his attention to his daughter Nihal and his son Bülent. (Image Credit-Kanal D)

După ce și-a pierdut soția în urmă cu unsprezece ani, Adnan și-a dedicat toată atenția fiicei sale Nihal și fiului său Bülent. (Imagine Credit-Kanal D).

După ce și-a pierdut soția în urmă cu unsprezece ani, Adnan și-a dedicat toată atenția fiicei sale Nihal și fiului său Bülent. Adnan, care locuiește într-una dintre cele mai proeminente conace de-a lungul Bosforului din Istanbul, împreună cu fiul unei rude, Behlül, și dădaca copiilor săi, îl întâlnește pe Bihter, care este și fiica unui cuplu de socialiți. Este foarte elegantă și frumoasă. Toți cei care o întâlnesc devin uimiți și gelosi pe ea, iar el se îndrăgostește de ea. În timp ce caută pace, siguranță și fericire în conacul lui Adnan, Bihter întâlnește pasiunea. Behlül și Bihter cad complet unul în celălalt și devin înecați de pasiunea lor unul față de celălalt. Relația lor secretă de dragoste va afecta în curând fiecare membru al familiei.

12 – Kurtlar Vadisi (Valea Lupilor)

The series became the most successful TV show in Turkey. (Image Credit-Habertürk)

Seriale a devenit cel mai de succes emisiune TV din Turcia. (Imagine Credit-Habertürk)

Kurtlar Vadisi – Valea lupilor este o dramă de televiziune turcească care a fost difuzată inițial la Show TV. Emisiunea a fost achiziționată ulterior de Kanal D pentru ultimul său sezon.

Seriale se concentrează pe protagonistul agent Polat Alemdar, un agent sub acoperire care se alătură mafiei și devine partenerul unui cunoscut înarmat al mafiei, Süleyman Çakır. Spectacolul face referiri directe și indirecte la politica turcă.

Kurtlar Vadisi a devenit cea mai de succes emisiune TV din Turcia. Așa că seria a devenit atât de reușită încât pe baza spectacolului au fost realizate mai multe lungmetraje de succes. Filmele includ Valea Lupilor: Irak, Valea Lupilor: Gladio și Valea Lupilor: Palestina.

13 – Çukur

The story of the series is the most dangerous neighborhood in Istanbul.

Povestea seriale este cel mai periculos cartier din Istanbul.

Çukur – „The Pit” este cel mai periculos cartier din Istanbul. Dar nu este doar un cartier, ci o groapă și groapa în care cade Istanbulul! O familie puternică conduce ghetoul, care este familia Koçova. İdris Koçova este Nașul glugii și are anumite reguli pe care nimeni nu le poate trece nici măcar în afacerea lor care are legătură cu criminalitatea. Cea mai importantă regulă, între timp, este interzicerea drogurilor.

Drogurile nu pot fi produse, folosite sau vândute în Çukur. Dar într-o zi, un bărbat pe nume „Vartolu” s-a întors la Çukur și este hotărât să încalce „interdicția drogurilor” a familiei Koçova. La început, Vartolu încearcă să negocieze cu soții Koçova, dar când cererea îi este respinsă, atacă cartierul și familia cu puterea sa. La fel cum crede că a pus familia în genunchi, apare ceva neprevăzut. Yamaç, micul membru al familiei Koçova este acum în capotă!

14 – Erkenci Kuş (Early Bird)

The story of the series is about a girl Sanem Aydın (played by Demet Özdemir) working in her father’s small store. (Image Credit-DR's Fun Fiction)

Povestea seriale este despre o fată Sanem Aydın (interpretată de Demet Özdemir) care lucrează în micul magazin al tatălui ei. (Imagine Credit-DR’s Fun Fiction)

Povestea lui Early Bird (Erkenci Kuş) este despre o fată Sanem Aydın (interpretată de Demet Özdemir) care lucrează în micul magazin al tatălui ei. Ea deschide magazinul dimineața devreme din cauza bolii tatălui ei. În fiecare dimineață deschide magazinul și lucrează până la sosirea tatălui ei, apoi începe să viseze la viața ei. În plus, ea lucrează la cartea pe care încearcă să o scrie. Viața obișnuită a lui Sanem s-a schimbat când s-a întâlnit cu Can Divit (interpretată de Can Yaman). Este un om de afaceri frumos care conduce o agenție de publicitate. Seriale își ia locul și printre cele mai faimoase seriale turcești.

15 – Muhteşem Yüzyıl (Secolul magnific)

The historical drama Magnificent Century tells the longest reign in the history of the Ottoman Empire.

Drama istorică Magnificent Century spune cea mai lungă domnie din istoria Imperiului Otoman.

Muhteşem Yüzyıl (Secolul magnific) este, fără îndoială, cel mai faimos serial turcesti. Merită pe deplin să fie în fruntea listei noastre. La vârsta de 26 de ani, când a început domnia sa, sultanul Süleyman a căutat să construiască un imperiu mai puternic decât Alexandru cel Mare și să-i facă pe otomani invincibili. De-a lungul domniei sale de 46 de ani, faima sa de cel mai mare războinic și conducător al epocii sale se răspândește atât în Est, cât și în Vest. Cu tovarășul său Pargalı İbrahim, Süleyman obține mari victorii și își face cunoscut numele în lumea musulmană. Süleyman l-a numit pe İbrahim fratele, prietenul și consilierul său. Seriale de televiziune arată consolidarea puterii lui Süleyman: Pargalı İbrahim fiind un mare ministru de stat, întărirea statului de drept în întreg imperiu, întâlnirea cu diplomați străini și pregătirea pentru campanii militare, totul pe fundalul tensiunii dintre Europa creștină și Imperiul Otoman.

Seriale se concentrează și pe relațiile dintre membrii gospodăriei imperiale, în special pe încurcăturile și rivalitățile romantice. Animozitatea dintre Hürrem Sultan și Mahidevran Sultan, mama fiului cel mare al sultanului, și rolul lui Hafsa Sultan, sultanul valid; Ascensiunea lui Hürrem ca favorită a lui Süleyman în timp ce era însărcinată cu fiul său, ea căzând din favoare de mai multe ori și eventuala revenire la grație; Implicarea lui Pargalı İbrahim cu Hatice Sultan, sora sultanului și mulți alții.

Vă va plăcea să vă bucurați în mod liber de cele mai populare seriale turcești. Fiecare episod va fi transmis spectatorilor atunci când canalul oficial va lansa cele mai recente episoade. Suntem conștienți și vă oferim toate actualizările conform bazei de fani. Toate cele mai recente seriale turcești de top vor fi distribuite zilnic cu tine pe : https://despreserialero.com/despre-seriale-ro/

Cele mai citite articole