Fii pregătită să descoperi lumea dermatocosmeticelor prin prisma unei mărci renumite, Gerovital! Vei avea ocazia să descoperi nu doar istoricul acestei mărci, ci și produsele sale de top, care s-au bucurat de aprecierea publicului de-a lungul anilor.

Te vom ajuta să profiți la maximum de beneficiile unor produse dermatocosmetice, și îți vom arăta cum să le integrezi în rutina zilnică de îngrijire, pentru a te bucura din plin de efectele lor. 

Despre Gerovital și istoricul mărcii 

Gerovital a fost fondată în anul 1960 de către profesorul Ana Aslan, un renumit medic român. Profesorul Aslan a dezvoltat o formulă inovatoare care conținea procaina, un compus cu proprietăți anti-aging, și a creat primul produs Gerovital H3, numit și „elixirul tinereții”. Aceasta a devenit rapid un succes, și astfel s-au pus bazele unei game extinse de dermatocosmetice. 

De-a lungul anilor, Gerovital a evoluat și s-a adaptat la nevoile și cerințele consumatorilor. A introdus noi ingrediente active și tehnologii avansate pentru a oferi produse eficiente în îngrijirea pielii. Brandul s-a extins și internațional, produsele fiind recunoscute și apreciate datorită calității și eficacității lor, ori a succesului dovedit prin numeroasele premii primite. 

Gerovital oferă produse dermatocosmetice de înaltă calitate, inovatoare și sigure. Brandul își propune să îmbunătățească sănătatea și frumusețea pielii, prin utilizarea ingredientelor naturale și a celor mai noi descoperiri în domeniul științei cosmetice. Misiunea Gerovital este de a satisface nevoile clienților și de a le oferi soluții personalizate pentru fiecare tip de ten și problemă dermatologică.

Top produse dermatocosmetice marca Gerovital 

Iată un top al celor mai bune dermatocosmetice, apreciate pentru calitatea lor, dar și pentru faptul că sunt special concepute pentru a trata diferite afecțiuni ale pielii. Produsele se adresează și unor probleme specifice precum ten deshidratat sau sensibil, acnee, rozacee sau dermatită seboreică.

  • Crema activ hidratantă 24h

Hidratarea constantă a pielii este esențială pentru a preveni apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a tenului. Crema activ hidratantă 24h de la Gerovital este concepută pentru a menține nivelul hidrolipidic la un nivel optim și a compensa pierderile de apă de la nivelul țesuturilor. Acțiunea sa intensă de hidratare se poate observa în primele 24 de ore, efectul hidratant fiind de 116% la doar o oră după aplicare. 

  • Crema antiacneică

Cele mai citite articole

Pentru tenurile care se confruntă cu coșuri, puncte negre, roșeață sau exces de sebum, sau chiar cu semne post-acneice, un produs special conceput va corecta astfel de proboleme. Crema antiacneică din gama Gerovital H3 Derma+ ajută la vindecarea leziunilor cu până la 95%.

  • Crema anticuperozică hidratantă

Crema anticuperozică este un produs special conceput pentru tenurile sensibile, care se confruntă cu roșeață sau iritații frecvente. Acest produs are efect calmant și de corectare a iritațiilor, sau a oricăror senzații de disconfort ale pielii. În plus, scade starea de eritem în decurs de 28 de zile. 

  • Activatorul antirid

Activatorul Antirid este o inovație Gerovital care folosește tehnologie avansată în prevenirea și reducerea ridurilor, bazată pe ioni pozitivi și negativi. Acest dispozitiv electric cu vibrații asigură un masaj eficient pentru curățarea porilor, reîntinerire și pentru a asigura o eliberare controlată a ingredientelor active în piele. Astfel, îmbunătățește vizibil tonusul și elasticitatea tenului. 

Îl poți folosi indiferent de tipul tău de piele, alături de alte dermatocosmetice de îngrijire zilnică, urmând instrucțiunile de utilizare din pachet. 

  • Crema dermoreparatoare

Un alt produs marca Gerovital cu proprietăți de vindecare a leziunilor este crema dermoreparatoare. Acesta regenerează pielea lezată după traumatisme minore, accelerând vindecarea. Este potrivită atât pentru adulți cât și pentru copii, având efect reparator și după intervenții chirurgicale minore. Textura cremoasă cu absorbție rapidă permite aplicarea și pe buze. 

Cum să integrezi produsele dermatocosmetice Gerovital în rutina ta zilnică de îngrijire

Este important să identifici tipul tău de piele și nevoile sale specifice, cum ar fi uscăciune, acnee, sensibilitate sau îmbătrânire. În acest fel,  produsele Gerovital potrivite te vor ajuta să obții rezultatele dorite.

După identificarea nevoilor tenului, poți crea o rutină personalizată de îngrijire integrând dermatocosmeticele Gerovital în funcție de necesitățile tale individuale.

Este important să respecți ordinea corectă în aplicarea produselor, care poate include următoarele etape: curățare, tonifiere, hidratare și protecție solară. Astfel, te vei bucura din plin de toate beneficiile oferite de produsele acestui brand cu reputație internațională! 

Cele mai citite articole