Suntem într-o perioadă în care vacanțele sunt la ordinea de zi și statisticile arată că numărul celor care se joacă în această perioadă crește simțitor.

Este și normal, avem mai mult timp liber și automat ne putem destinde cu jocurile preferate. Noi ne-am gândit să vă oferim o selecție de jocuri distractive recomandate în această vacanță, indiferent că dorești să te joci singur sau în cuplu. Chiar și un joc în care ești bucătar poate fi distractiv, în timp ce în altele poți face inclusiv efort fizic jucându-te.

Iată selecția noastră pentru tine cu topul celor mai distractive jocuri de vacanță:

1. Portal 2 – Jocul creat de Valve și distribuit de Electronic Arts este în continuare la modă și este foarte distractiv de jucat. Jucătorul trebuie să rezolve niște pulzzle-uri și să se teleporteze. Totul într-o grafică foarte modernă și cu un game play foarte bine conturat. De asemenea, jocul beneficiază de single player, dar și de multi player. Sunt multe caractere importante, precum Chell, Weathley și Cave Johnson. Acest joc este disponibil pe Windows, Mac OS X, Linux, Play Station și Xbox 360.

Cele mai citite articole

2. Shining  Crown – Slotul lansat de EGT în 2015 este un adevărat izvor de distracție. Are o grafică modernă, temă atractivă, jackpot progresiv, praguri accesibile de pariere și scatter multiplu. RTP-ul este de 96.36%, variația este scăzută, iar schema este de tipul 5×10. Simbolurile generale sunt fructele, dar cel mai căutat este cifra 7. Alte simboluri căutate sunt dolarul american și steaua mov. În plus, funcția gamble este și ea foarte interesanta. Pariul maxim la acest joc este de 200 RON, în timp ce câștigul maxim ajunge la 100.000 RON. Shining Crown se poate juca la Vlad Cazino.

3. Overcooked 2 – Este considerat a fi cel mai bun joc pe care îl poți juca în cuplu. Este un simulator de bucătărie și – deși poate nu sună foarte spectaculos – acest joc te poate captiva instant. Poți primi și prepara comenzi pe care trebuie să le gătești, să le așezi pe farfurii, să le servești și apoi să speli vasele. De asemenea, în funcție de cât avansezi în joc, vei întâlni și obstacole pe drum. Jocul în sine este unul interesant și amuzant. A fost lansat în urmă cu doi ani și este disponibil pe Nintendo Switch, PS 4, Windows, Mac, Linux și Xbox One.

4. Wii Sports – Dacă vrei să faci și ceva mișcare în vacanță, în timp ce distrezi, trebuie să iei în calcul Wii Sports. Pe această platformă ai la dispoziție mai multe jocuri, de la tenis, la baseball, bowling, golf și box. Pentru a juca ai nevoie de telecomanda Wii. Partea cea mai bună este că – spre exemplu – atunci când joci tenis, mimezi mișcările din jocul real. Deși are câțiva ani pe piață, Wii  Sports rămâne interesant și distractiv.  Jocul a fost creat de Nintendo și este recomandat pentru oameni de toate vârstele.

5. Rocket League – Au trecut 5 ani de la lansarea acestui joc, dar rămâne la fel de distractiv. E practic, un joc de fotbal cu mașini. Interesant, nu?  În joc ai până la 8 jucători împărțiți în două echipe, care se folosesc de mașini puternice pentru a înscrie în poarta adversă. Se poate juca atât single player, dar și multiplayer.  Jocul este disponibil pe mai multe platforme, de la Windows, la PlayStation 4, Xbox One, mac OS, Linux și Nintendo Swich. De asemenea, există și competiții internaționale în e-sports create special pentru jucătorii profesioniști de Rocket League. Iar partea bună este că, până la finalul acestei veri, Psyonix a anunțat că vrea să lase acest joc gratis pentru toată lumea.

În perioada vacanței, jocurile sunt una dintre activitățile indoor preferate, alături de filme.

Cele mai citite articole