Înainte de pariurile sportive, jocurile loto erau cele mai apreciate variante de jocuri de noroc legale. Ele se bucură de aceeași popularitate și astăzi, pretutindeni în lume, mai ales că tipurile, numărul de extrageri și sumele ce pot fi jucate sunt dintre cele mai variate În cazul în care vrei să faci acest lucru la o agenție sau direct pe o platformă, Mozzartbet lotteries este în clipa de față cea mai bună opțiune de pe piața din România.

Dacă ai auzit de acest brand mai mult pentru pariuri sportive sau pentru bonusul de bun venit foarte mare pe care îl oferă, menționăm că există multe servicii, opțiuni și avantaje pentru care să-l iei în calcul pentru distracție și jocuri de noroc. Unele dintre domeniile pe care le valorifică mai bine decât alte platforme sunt cele de meciuri din ligile inferioare, loto și jocuri virtuale.

Ce include oferta de jocuri loto?

Jocurile loto au schimbat de multe ori soarta celor care le-au obținut. De aceea continuă să reprezinte un segment de pariuri cu mare interes pentru toate categoriile sociale. Mozzartbet vine cu o ofertă de jocuri de loto foarte diversificată și avansată. Aici poți paria la cele mai importante loterii internaționale, cu extrageri și jocuri mult mai multe și mai avantajoase decât cele oferite de Loteria Română. 

Printre cele mai bine cotate de jocuri de loto avem:

1. Loteria Polonia – Multi

Acesta este cu siguranță una dintre cele mai populare loterie, pe care mulți dintre amatorii de pariuri o cunosc și joacă frecvent. Oferta platformei include loteria poloneză Multi 1 & 2, care este o loterie de tipul 20/80, cu extrageri ce au loc de două ori pe zi.

2. Loto Grecia – Kino

Cele mai citite articole

Aceasta este o altă loterie foarte apreciată de jucătorii români, cu o ofertă tot de tipul 20/80. Pariurile sunt disponibile toată ziua și merită să fie luate în calcul atât pentru distracție, cât și, pentru un câștig.

3. Loteria Italia – Loto Win For Life

Aceasta este o loterie de tipul 10/20, ceea ce o face mult mai potrivită pentru câștig și chiar aplicarea unor strategii personale sau cunoscute, ce pot fi găsite pe anumite site-uri.

4. Loteria Canada – Atlantic Bucko

Dacă ești interesat de alt sistem poți merge pe această variantă de tip 5/41. Este apropiată de varianta românească, dar cu o extragere în fiecare zi.

5. Loteria din Ungaria – Putto

Dacă vrei să joci pe ce oferă vecinii de la vest, poți merge pe varianta ungară, de tip 12/50, cu extrageri zilnice și multe posibilități de câștig.

Sunt multe alte extrageri loto și opțiuni la care cei interesați pot avea acces pe Mozzartbet, fără să fie nevoie de investească sume mari și să riște prea mult. Pentru a avea o imagine clară, trebuie să te uiți pe site.

Dacă vrei să ai șansa să joci mai mult, fără să fie nevoie să scoți din buzunar mai mulți bani, alege să deschizi un cont și să încasezi Mozzart bet bonus de pariuri. Nu pierde însă din vedere că jocurile de noroc sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani.

Cele mai citite articole