Culori, cât mai multe culori – aceasta este tendința în ceea ce privește gențile din vara 2021. Căldura anotimpului îmbie la folosirea cât mai multor nuanțe, unele dintre ele foarte tari, care ies rapid în evidență. 

În continuare, se vor prezenta culorile vedetă ale sezonului cald din acest an:

Genți de damă verde lime – un must have

Dacă în anii trecuți au fost la modă articolele pastel, în acest an își iau revanșa acele genți de damă în culori puternice, parcă într-un omagiu adus vitalității și pasiunii.

O culoare dorită și recomandată de casele de modă este verde lime, care se integrează perfect cu decorurile verii, cu înghețata, cocktailurile și, bineînțeles, cu rochiile vaporoase. 

Și culorile fosforescente revin în forță și pun stăpânire pe garderoba femeilor din toată lumea. Galbenul este la mare căutare, mai ales că vara o geantă în această nuanță poate fi asortată rapid cu un outfit all white.

Culori neutre – doar la gențile office

Dacă în sezonul rece se optează pentru genți de dimensiuni mari, vara, din cauza căldurii și a soarelui puternic, se aleg accesoriile de dimensiuni mai mici. 

Totuși, o geantă office este o geantă office și este nevoie să se depoziteze în ea mai multe obiecte necesare la job: agende, portofel, telefon, diverse gadgeturi  și articole de îngrijire utile fiecărei femei. Din acest motiv, în materie de genți pentru birou rămân în trend cele de dimensiuni mai mari, în nuanțe neutre: negru, nude, bej, bleumarin.

Cele mai citite articole

În rest, pentru terase, restaurante, evenimente de zi se vor purta accesorii mai mici, în culori deschise.

Gențile roz bubblegum amintesc de Barbie

Și în acest an, rozul este una dintre culorile vedetă ale verii. Nuanța bubblegum este preferată în cazul genților pentru a da un touch special ținutei, copilăresc și dulce, ca o gumă aromată.

Multe femei adoră această nuanță, poate și pentru că le amintește de păpușa Barbie, cu care multe s-au visat că seamănă, în copilărie. În acest an vor avea și ocazia să poarte această nuanță îndrăzneață, integrând-o în ținute nude sau florale, pentru un aer fresh, care inspiră libertate și veselie.

De asemenea, geanta roz mai poate fi purtată și cu o rochie albă, indiferent dacă este mini, midi sau maxi, sau cu pantaloni foarte largi și un crop top. 

Galben șofran pentru gențile de plajă

Și pentru că plaja face parte din rutina verii, o geantă care să fie folosită în acest scop este absolut necesară. Trendul impus de culorile vii și țipătoare este respectat și în acest caz. Gențile de un galben șofran vor fi la mare căutare, fiind perfecte pentru persoanele care iubesc cromatica ieșită din tiparele banalului. 

Gențile clasice nu sunt nici ele demodate, dar se vor purta în special atunci când se va pune accent pe anumite piese vestimentare, nefiind ele în sine o piesă de rezistență. 

În cazul genților de ocazie, se poartă plicurile și clutch-urile paietate sau cu imprimeuri îndrăznețe.

Cele mai citite articole