Aflat la a patra ediție, topul Financial Times realizat la nivel european cuprinde și 11 companii din România care au înregistrat o creștere spectaculoasă. Firmele incluse în clasament activează în domenii diverse: agricultură, auto, servicii, retail și tehnologie. Societățile românești se află printre cele 1.000 din Europa care au excelat și au înregistrat o majorare semnificativă a businessului în intervalul 2015 – 2018. Financial Times și compania de cercetare Statista stabilește topul 1.000 al celor mai rapide ascensiuni ale mediului de afaceri european. Iată ce firme românești au obținut creșteri ale veniturilor de între 174 și 1.000%.

Biochem Organics

Cel mai bun loc în FT 1000, și anume 138, este ocupat de Biochem Organics, un furnizor de inputuri pentru agricultură. Compania care are capital 100% românesc a fost înființată în 1991, dar, a continuat să crească și să dezvolte constant. În timp, a devenit un jucător de top pe piața de distribuție a produselor destinate protecției plantelor, semințelor și soluțiilor pentru agricultură.

Rojen Commerce

Pe locul 169 se află o firmă din domeniul retailului. Rojen Commerce este o companie FMCG cu creștere rapidă, ce reprezintă și distribuie, pe piață locală, produse ale unor mărci globale precum Milka, Tassimo, Oreo, Barni, Jacobs sau Suchardine.

Meta Minds

Locul 181 în FT 1000 îi revine companiei Meta Minds care activează în domeniul securității cibernetice. Fosta Nova Tech Integrated Solutions, societatea românească se diferențiază printr-o abordare interdisciplinară dar și prin generarea unor soluții cheie în domenii precum telecomunicații, energie sau utilități.

Bittnet Systems

Liderul pieței de IT training din România ocupă locul 412 în clasamentul Financial Times. Compania are un portofoliu vast în privința cursurilor în sectorul IT și se axează, în special, pe Cisco, Vmware, Microsoft, Oracle, Linux, Amazon Web Services, SAP și multe altele.

Tremend Software Consulting

Pe locul 509 se află această firmă românească din sectorul tehnologiei. Tremend Software Consulting are o experiență de aproape 15 ani în dezvoltarea de soluții software și a fost nominalizată și de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători IT din regiune.

Universum Events

Unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din România, Universum Events, ocupă locul 560 în topul ziarului londonez. Societatea se bucură de o experiență de peste 10 ani în organizarea de conferințe și petreceri corporate, team building, programe de cultură organizațională, lansări de produse, evenimente B2B&B2C large scale.

Deltamed

Pe locul 595, se află această companie clujeană specializată în producerea și distribuirea ambulanțelor, autospecialelor, punctelor de comandă, atelierelor și showroomurilor mobile. Deltamed a luat ființă în 1997 și este o firmă cu activitate în domeniul medicinei de urgență.

Carcover

Compania Carcover a fost înființată în anul 2004 și, încă de atunci, își face simțită prezența pe piața transporturilor. Aceasta ocupă locul 830 în clasamentul Financial Times și datorită produselor de calitate în domeniul transporturilor de mărfuri generale, transport auto, basculabile, coletărie, confecții, întreținere sau reparații semiremorci.

Softech

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața software din România, firma Softech a reușit să-și crească semnificativ veniturile în perioada 2015-2018. De aceea, a și obținut poziția 845 în topul celor mai bune 1.000 de companii europene. Firma realizează și implementează soluții software în construcții, medicină, asigurări, gestiune, comerț, farmacii sau contabilitate.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *